In ultima perioada tot mai multi copii se confrunta cu probleme dentare, cele mai des intalnite fiind cariile dintilor temporari (de lapte). Inca de la aparitia primilor dintisori de lapte trebuie introdus periajul in rutina celor mici , iar parintii trebuia sa cunoasca acest lucru, pentru a preveni raspandirea cariilor, care pot evolua destul de rapid. Cariile pot aparea din diverse cauze: 

Recent, o fetita a intrat sfioasa in cabinet, tinand-o strans de mana pe mami… Nu era prima ei intalnire cu un medic dentist, insa experienta anterioara nu fusese una placuta, de aici si teama ei. Dupa ce s-a asezat pe fotoliu stomatologic i-am facut cunostina cu noile noastre “jucarii salvatoare de dintisori”. LASERUL stomatologic, cea mai noua tehnologie in tratatrea cariilor si nu numai. O metoda non-invaziva, care nu atinge dintele in timpul curatarii cariei, asa cum o face o freza normala. Prin radiatii luminoase ( nu exista niciun risc de iradiare ) urmate de un flux de apa curata caria. 

Nu produce durere, nu necesita anestezie! Atat cariile incipiente cat si cele profunde pot fi tratate cu usurinta cu ajutorul laserului. Se poate modifica intensitatea lui in functie de sensibilitatea fiecarui pacient in parte. 

Caria profunda a unei maselute de lapte a fost curatata si ulterior cavitatea umpluta cu un material non-toxic, ce nu elibereaza compusi toxici si mentine sanatatea dintelui. 

Va asteptam sa incercati noile tratamente efectuate cu ajutorul laserului. A dupa terminarea tratamentului. Teama de dentist a disparut, vizitele la medicul dentist sunt asteptate cu placere de acum.