Tratează-ţi Cariile

cu ajutorul Laserului Dentar!

blank
Play Video

Urmareste Video:

Play Video

Incă îţi este FRICĂ de Stomatlog?

Laserul dentar aduce multiple beneficii asupra modului de tratament, precum si asupra felului in care pacientul suporta interventiile stomatologice. Recuperarea este mult mai usoara si teama de dentist incepe sa dispara!

Beneficiile Laserului Dentar

blank

Ce înseamnă Tratarea Cariilor cu Laser?

Care este diferenta intre tratarea cariilor cu laser si tratarea cariilor cu freza?

 majoritatea pacientilor care se adreseaza clinicii Life Dental Spa solicita tratament carii cu laser, acesta fiind unul dintre serviciile premium pe care le oferim. Experienta in ceea ce priveste lucrul cu laser dentar este unul dintre punctele noastre forte, pe o piata stomatologica inca dominata de tratamentele clasice, cu freza, de care pacientii se tem in general.

toti pacientii care experimenteaza un tratament carii cu laser sunt atat de multumiti, incat nu-si mai doresc sub nicio forma sa se reintoarca la vechile tratamente cu freza. Laserul dentar este un instrument ideal pentru pacientii anxiosi, care se tem de stomatolog in general, pentru cei care doresc sa acceseze un serviciu premium la cel mai inalt nivel, pentru persoane sensibile precum copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza, etc.

 

este acum inlocuita de utilizarea laserului dentar, care poate fi setat in functie de sensibilitatea pacientului a oferi o experienta prietenoasa pe scaunul dentar!

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala!