La ce trebuie sa fii atent atunci cand alegi cabinetul stomatologic? Recomandarea specialistului.

Data

In general alegerile de orice natura, ne pot da adevarate batai de cap, cu atat mai mult atunci cand este  o alegerea legata de sanatatea ta. Pe piata exista tot mai multe cabinete de stomatologie, când nu ai  deja un medic la care mergi periodic sau nu ai fost multumit de servicile oferite, alegerea unui nou  cabinet poate deveni o reala problema.  

Insa, punand in balanta cateva criterii si analizand aspectele importante, poti alege o clinica  competenta pentru sanatatea zambetului tau. 

Profesionalismul si experienta – echipei medicale ar trebui sa fie un prim criteriu in cautarea ta.  

Intr-o clinica cu servicii premium vei gasi toate specializarile de care poti avea nevoie pentru un  tratament complet – incepand o profilaxie dentara, protetica, ortodontie, chirurgie, pedodontie – putand beneficia intreaga familie de orice serviciu medical de care are nevoie.  

Sterilizarea – de la proceduri la echipamente – un aspect ce primeaza, cu atat mai mult, pentru  perioada pandemica in care ne aflam. O clinica de nivel premium beneficiaza de solutii si materiale  dintre cele mai bune pentru asigurarea unei igiene impecabile atat pentru pacient cat si pentru intreg  personalul. 

In cazul in care ai anumite intrebari te poti adresa direct medicului ce iti ofera o prima consultatie. 

Echipamentele cu care se lucreaza – in intreaga clinica pot fi unele de ultima generatie – ccea ce iti  poate confirma ca ai ales un cabinet cu medici interesati de tot ceea ce inseamna inovatie si  performanta.  

Unul dintre ele fiind laserul dentar – echipament ce oferă cele mai revoluționare si confortabile  tratamente existente la ora actuala. Cu ajutorul laserului poti beneficia de o intreaga gama de servicii  stomatologice fara a mai necesita anestezie, freze, ace – fara durere.  

Materialele folosite – evolutia tehnologica se afla la cel mai inalt nivel in toate domeniile, mai ales in  medicina.  

In clinica LifeDentalSpa – poti avea parte de manopere realizate cu materiale de cea mai buna calitate  – criteriul de baza fiind acela de a asigura tratamente holistice – ce vindeca intreg organismul, nu doar  dintii pacientului. Folosim materiale non-toxice, ce asigura o durabilitate si o siguranta crescuta.  

Preventia – este cel mai important factor in mentinerea si asigurarea unui zambet sanatos de- a lungul  vietii. Stim cu totii cat de facil este sa prevenim, insa foarte putini constientizam cu adevarat.  

Alege un medic care pune accent pe acest aspect -preventia – si iti va reaminti de vizitele periodice la  stomatolog.  

Relatia medic – pacinet – oricat de performanta ar fi aparatura, ori cat de modern ar arata intrega  clinica – relatia cu medicul tau este baza intregului plan de tratament. Increderea ce ti-o ofera un  medic competent vine si din blandetea si profesionalismul cu care iti prezinta planul de tratament.  

Locatia – traim intr-o perioada in care timpul nostru liber este tot mai putin. Asa ca o clinica cu o  locatie accesibila te poate ajuta in economisirea timpului tau.  

La fel si aspectul intregului cabinet, atmosfera primitoare, amabilitatea personalului – iti pot limita  anxietățile ce tin de tot ceea ce inseamna stomatogie.  

Referintele – nu in ultimul rand, parerea celor ce au beneficiat de tratamente in acea clinica – te pot  ghida in alegerea unei noi clinici. Cand cineva iti recomanda cu incredere un medic, jumatate de pas  este deja facut, mai ramane doar sa te programezi.  Alege un cabinet si un medic ce-ti pot reda zambetul si starea de bine!

Mai Multe
articole