Full Time
Life Dental Spa Toate Orasele
Posted 1 year ago

Life Dental Spa este primul lanț de clinici stomatologice din România care funcționează după principiile stomatologiei biologice laser.

Ce ar putea să-ți propulseze cariera de medic stomatolog la următorul nivel? O echipă care să te susțină, recunoaștere, manopere și tehnologie ultramodernă, venituri mai mari, temeri mai puține?

Prin colaborarea cu Life Dental Spa le vei obține pe toate, și vei simți că succesul pe care cei mai mulți dentiști îl caută în afara țării, poate fi experimentat și într-o clinică din România.

Dacă ești energic, deschis către nou și dornic de recunoaștere și succes, te așteptăm în echipa noastră.

 

Candidatul ideal are urmatoarele calități si inclinatii:

Stabilirea unui diagnostic corect

Deschidere catre cele mai inovatoare tehnologii stomatologice

Stomatologie biologica

Stomatologie minim invaziva fara durere

Capacitate de convingere

Da dovada de integritate, etica profesionala

 

Este dispus sa se adapteze la un mediu de lucru dinamic, bazat de rezultate reale si o experienta exceptionala pt pacient.

Life Dental Spa, prima clinică stomatologică Biologica LASER din România îți oferă:

👉 acces la tehnologie laser, de ultimă generație

👉 posibilitatea de a realiza tratamente minim invazive, cu materiale biocompatibile

👉 orientarea pe tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor

👉 posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu rezultate profesionale și financiare cu mult peste așteptări

👉 totul în locații de top.

Life Dental Spa este un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei este să ofere pacientilor servicii stomatologice minim invazive, ultra tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman. Life Dental Spa a transformat total abordarea convențională a stomatologiei într-una holistică si înalt integrată biologic. Compania prezintă la nivel național un lant de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atât în România cât și la nivel internațional. Budapesta, Munchen sau Dubai sunt doar câteva dintre țintele pe terment scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este exponențială și abordează atât domeniul serviciilor dentare cât și a unor noi linii de business indreptate către laboratoare de tehnică dentară și analize medicale.

APLICĂ ACUM și munca ta va fi apreciată la standarde occidentale! 😊

Așteptăm CV-ul tău la adresa: drcristinaobreja@lifedentalspa.ro sau pe Whatsapp la: https://wa.link/zl5yz8

Job Features

Job CategoryMedic Stomatolog

Apply Online

blank