Full Time
Life Dental Spa Tenerife
Posted 11 months ago

LIFE DENTAL SPA CAUTA MEDICI STOMATOLOGI PENTRU RELOCARE IN TENERIFE

Vrei sa lucrezi intr-unul dintre cele mai exotice locuri din Europa unde este cald tot timpul anului? Life Dental Spa se extinde in TENERIFE!

Life Dental Spa este primul lanț de clinici stomatologice din România care funcționează după principiile stomatologiei biologice laser.

Ce ar putea să-ți propulseze cariera de medic stomatolog la următorul nivel? O echipă care să te susțină, recunoaștere, manopere și tehnologie ultramodernă, venituri mai mari, temeri mai puține?

Prin colaborarea cu Life Dental Spa le vei obține pe toate, și vei simți că succesul pe care cei mai mulți dentiști îl caută.
Dacă ești energic, deschis către nou și dornic de recunoaștere și succes, te așteptăm în echipa noastră.

Candidatul ideal are urmatoarele calități si inclinatii:

• Minim 3 ani experienta
• Cunoasterea limbii spaniole
• Stabilirea unui diagnostic corect
• Deschidere catre cele mai inovatoare tehnologii stomatologice
• Stomatologie biologica
• Stomatologie minim invaziva fara durere
• Capacitate de convingere
• Da dovada de integritate, etica profesionala
• Este dispus sa se adapteze la un mediu de lucru dinamic, bazat pe rezultate reale si o experienta exceptionala pentru pacient.

 

Life Dental Spa, prima clinică stomatologică Biologica LASER din România îți oferă:

👉 acces la tehnologie laser, de ultimă generație
👉 posibilitatea de a realiza tratamente minim invazive, cu materiale biocompatibile
👉 orientarea pe tratarea cauzelor, nu doar a simptomelor
👉 posibilitatea de a face parte dintr-un colectiv tânăr, profesionist și cu rezultate profesionale și financiare cu mult peste așteptări
👉 totul în locații de top.

Life Dental Spa este un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei este să ofere pacientilor servicii stomatologice minim invazive, ultra tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman. Life Dental Spa a transformat total abordarea convențională a stomatologiei într-una holistică si înalt integrată biologic. Compania prezintă la nivel național un lant de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atât în România cât și la nivel internațional. Tenerife, Budapesta, Munchen sau Dubai sunt doar câteva dintre țintele pe terment scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este exponențială și abordează atât domeniul serviciilor dentare cât și a unor noi linii de business indreptate către laboratoare de tehnică dentară și analize medicale.

APLICĂ ACUM și munca ta va fi apreciată la standarde occidentale! 😊
Așteptăm CV-ul tău la adresa: drcristinaobreja@lifedentalspa.ro

Job Features

Job CategoryMedic Stomatolog

Apply Online

blank