Întreținerea implantului dentar
blank

Data

Ai grijă de implanturile tale dentare cu protocoalele corecte de întreținere, astfel încât acestea să reziste toată viața

Cu o întreținere adecvată, implanturile dentare pot dura toată viața. Un tratament de implantologie nu se termină cu punerea implanturilor. După aceea, trebuie să stabiliți rutine de întreținere și control pentru a le păstra perfect și în acest fel vom obține rezultate bune din implanturile dentare pentru mai mult timp.

 

Datorită protocoalelor noastre de control și întreținere a implantului dentar, vom putea detecta orice mică problemă care, dacă nu este corectată la timp, poate evolua și poate provoca pierderea implantului sau a unei părți din țesuturile înconjurătoare, precum și deteriorarea restaurării

Stabilind un program de revizuiri periodice, vom controla starea osului si a gingiei care înconjoară implantul dentar, urmărind posibilele inflamatii gingivale care in mod normal nu provoaca ingrijorare pana cand deteriorarea cauzata este mare si vom revizui integritatea etansarii restaurarilor si functionarea corecta a intregului tratament.

De asemenea, este convenabil să trecem în revistă uzura naturală suferită de dinți de-a lungul anilor, sau ca urmare a mestecării și a obiceiurilor precum bruxismul. La implanturile dentare, această uzură nu are loc la fel ca la dinții naturali. De aceea trebuie sa o controlam si sa o modificam periodic. In acest fel vom evita o supraincarcare progresiva a implanturilor care ar putea duce la fracturarea oricarei dintre componente sau chiar la pierderea implantului in sine.

Prin vizite regulate, medicul dentist se poate ocupa de starea corectă a implanturilor dumneavoastră dentare, precum și de o sănătate orală corectă. Deja ai zambit din nou cu incredere, fa-o sa dureze pentru totdeauna urmand sfaturile specialistilor nostri.

Mai Multe
articole