IngrijiraHolistica29

✅Ești interesat de metode naturale pentru îngrijirea dentara? Cunosti riscurile la care îți poți expune sanatatea dacă folosesti substante cu potential toxic in produsele de igiena orala?

✅Știi care sunt materialele dentare cu grad inalt de biocompatibilitate pentru care ar trebui sa optezi la stomatolog?

✅Vrei sa afli care sunt terapiile complementare cu produse naturale pentru anumite afectiuni dentare?

✅Când ne îngrijim dintii ar trebui sa o facem respectând biologia cavitatii orale, fara sa afectam echilibrul local!

In ultimii ani, oamenii au devenit din ce in ce mai interesați de un stil de viata sanatos, “low toxic life”, si acesta este un lucru minunat, deoarece traiul modern ne expune la destul de multe riscuri in ceea ce privește sanatatea.

Cursul “Ingrijirea Dentara Holistica” , sustinut de Dr. Cristina Obreja este unic in România si a fost conceput special pentru cei care doresc să afle mai multe despre metodele naturale de îngrijire a dinților și să înțeleagă cum pot să-și mențină zâmbetul sănătos prin modalități biocompatibile.

Iata ce informatii vei primi in cadrul cursului:

Acesta este cel mai complex curs de sanatate orala holistica oferit de un medic stomatolog roman!

Inscrie-te acum si vei primi BONUS un VOUCHER STOMATOLOGIC ce contine:

✅consult stomatologic cu camera intraorala
✅plan de tratament
✅reducere de 50% la pachetul de detartraj (detartraj ultrasonic+periaj profesional+ airflow)
✅reducere de 10% la toate tratamentele dentare cu laser

Voucherul este valabil in orice clinica Life Dental Spa din țara.

Despre Dr. Cristina Obreja

Dr. Cristina Obreja este autoarea cartii de Stomatologie holistica – “32 de cristale- intelepciunea ascunsa a dintilor tai”, ce poate fi achizitionata de aici:

Dr. Cristina Obreja este medic stomatolog cu 20 de ani de experienta de lucru cu pacienții, fondator al lanțului de clinici dentare laser Life Dental Spa, ce in prezent numără 11 locatii in marile orașe ale țării.


Având competentă acreditata de Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie si Medicini tradiționale orientale (Ayurveda si Medicina Tradiționala Chineza), dr. Obreja a fost preocupata inca de la începutul carierei sale de integrarea acestor informatii din medicina alternativa in Stomatologie.


In prezent, este un ambasador important al stomatologiei biologice in România si un promotor al tratamentelor minim-invazive, cu respect pentru tesuturile umane.

Deținând competentă acreditata in Stomatologie laser, a implementat in cadrul clinicilor Life Dental Spa protocoale de lucru speciale ce utilizează laserele dentare, pentru tratamentul cariilor, parodontozei, gingivitei, etc.

Detalii curs:
✅Data: joi, 28 sept 2023
✅Ora:19:00
✅Cost: 67 lei

Important! Chiar dacă nu poți participa in mod direct la curs, prin inscriere vei beneficia de înregistrarea lui.