Primul implant dentar inserat in lume si descoperirea osteointegrarii sunt evenimente ce au avut loc inca din 1952. De cand se practica inserarea implanturilor dentare, Nobel Biocare a fost un lider mondial in ceea ce priveste restaurarea dentara inovatoare pe baza de implanturi. 

Clinica stomatologica Life Dental Spa este recunoscuta pentru succesul tratamentelor stomatologice realizate in cazul pacientilor cu variate afectiuni stomatologice:

In ceea ce priveste inserarea implanturilor dentare, #LifeDentistii realizeaza aceasta procedura cu ajutorul laserului stomatologic cu proprietati bactericide, minim-invazive, care asigura risc minim de complicatii! 

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este un surub confectionat din metal (cel mai adesea din titan de puritate ridicata) care joaca rolul unei radacini artificiale. Acesta este inserat in osul alveolar la nivelul fostei radacini dentare naturale. Dupa insertia implantului, acestuia i se ataseaza un bont protetic, peste care se va atasa coroana dentara din metal, ceramica sau zirconiu. 

Cand se recurge la inserarea implanturilor dentare cu ajutorul laserului stomatologic? 

Indiferent de lipsa unui singur dinte sau a mai multor dinti, pacientii care aleg clinica stomatologica Life Dental Spa pot opta pentru inserarea implanturilor dentare Nobel Biocare de inalta calitate. 

Restaurarile dentare construite pe implanturile Nobel Biocare pot fi:

Caror pacienti nu li se indica inserarea de implanturi dentare Nobel Biocare?

Cu toate ca implanturile dentare Nobel Biocare prezinta un nivel inalt al calitatii si sigurantei, exista anumite situatii clinice in cazul carora #LifeDentistii contraindica acest tratament restaurator, printre care se numara:

De ce sa alegi implanturile dentare Nobel Biocare?

Clinica stomatologica Life Dental Spa utilizeaza numai materiale dentare de cea mai inalta calitate in scopul de a realiza tratamente stomatologice durabile, fara riscuri de complicatii si de recidive. 

#LifeDentistii le recomanda pacientilor edentati implanturile dentare Nobel Biocare datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le prezinta, si anume:

Cum sa ingrijesti implantul dentar dupa inserare?

Este foarte important ca pacientii sa inteleaga faptul ca, dupa tratamentul restaurator de inserare a unui implant dentar, este esential ca indicatiile #LifeDentist-ilor sa fie respectate intocmai. Astfel, pentru a evita posibilele infectii dezvoltate in jurul implantului, retractia gingivala si resorbtia osoasa, pacientii trebuie sa urmeze urmatoarele:

Care sunt etapele inserarii implanturilor dentare Nobel?

Implanturile dentare Nobel Biocare sunt realizate din titan, fiind de o calitate superioara, asigurand restaurarea functionala si estetica. Datorita versatilitatii ridicate, implanturile Nobel pot fi folosite: 

In ambele cazuri de tratamente este necesar ca pacientul sa urmeze urmatorii pasi:

  1. Consultatie la medicul specialist in implantologie, pentru o evaluare a statusului oral 
  2. Efectuarea unui CT (computer tomograf), pentru ca medicul specialist sa evalueze calitatea si cantitatea de os alveolar 
  3. Igienizare profesionala realizata in cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru a elimina riscul de dezvoltare a unor infectii 
  4. Tratarea altor afectiuni existente (in special a gingivitei sau parodontozei), care ar putea afecta inserarea implantului 

In cazul procedurii moderne Nobel All-on-4 sau All-on-6 pacientul edentat total are parte intr-o singura zi de un tratament complet: inserarea implanturilor dentare (4 pentru mandibula si 6 pentru maxilar) si atasarea unei lucrari protetice provizorii, care va fi schimbata cu cea definitiva dupa aproximativ 6 luni (perioada aferenta osteointegrarii). 

Tratamentul clasic de restaurare cu ajutorul implaturilor dentare Nobel consta in inserarea implantului dentar Nobel in osul alveolar, etapa urmatoare fiind perioada de osteointegrare. Aceasta are o durata variabila, de la 4 la 6 luni, asigurand formarea de legaturi stabile intre suprafata implantului si osul alveolar. 

La finalul perioadei de osteointegrare, pacientul revine la cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru a fi incarcat implantul cu bontul protetic peste care va fi atasata coroana dentara vizibila in cavitatea orala. Astfel, pacientul are parte de o restaurare estetica a functionalitatii cavitatii orale. 

#LifeDentistii ofera cele mai inalt calitative tratamente stomatologice, utilizand tehnologia moderna a laserului stomatologic,  implanturi dentare Nobel Biocare cu garantie pe viata si coroane dentare din zirconiu frezate computerizat! 

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si beneficiaza de tratamente restauratoare moderne cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Biocare!