Inserarea unui implant dentar in scopul realizarii unui tratament protetic reprezinta o manopera complexa, care implica folosirea tehnologiei de ultima generatie si care necesita o echipa de medici stomatologi profesionisti si bine pregatiti. 

Clinicile stomatologice Life Dental Spa vin in ajutorul pacientilor care au pierdut unul sau mai multi dinti si care isi doresc un zambet natural intr-un timp record! Folosind implanturi de cea mai buna calitate, marca Blue Sky Bredent sau Nobel BioCare, #LifeDentist-ii asigura pacientii ca nu mai au motive de teama! 

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar joaca rolul unei radacini artificiale, fiind inserat la nivelul osului alveolar pentru a putea sustine viitoarea coronita sau punte dentara. 

Deseori, acesta are forma unui surub, fiind confectionat din materiale metalice de inalta calitate, suprafata sa fiind adaptata in asa fel incat osteointegrarea sa se realizeze corect. 

Tehnologia laser in implantologie la Life Dental Spa 

Implanturile dentare laser au aparut recent in Romania, tehnologia care a revolutionat lumea stomatologiei fiind acum disponibila si in clinicile Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi. Laserul stomatologic are multiple avantaje in ceea ce priveste inserarea implanturilor dentare, printre care se numara:

Dr. Cristina Obreja, medicul fondator al conceptului Life Dental Spa, este trainer-ul intregii echipe de #LifeDentisti. Periodic, medicii Life Dental Spa beneficiaza de workshop-uri oferite de insasi Dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, cu scopul de a tine pasul cu evolutia tehnologiei ultramoderne. 

Endoret – inovatia chirurgiei dentare

Adresandu-se in special pacientilor care necesita inserarea unui implant dentar, Endoret reprezinta un intreg protocol de lucru – in urma centrifugarii unei cantitati mici de sange recoltat de la pacient (aproximativ 10 ml) se obtine o plasma bogata in proteine si factori de crestere, care poate sa stimuleze intens refacerea tesutului osos. 

#LifeDentist-ii sunt foarte deschisi cu pacientii, avand mare grija ca acestia sa fie complet informati cu privire la toate procedurile ce urmeaza a fi realizate, conform planului de tratament. 

Cand vine vorba de sistemul Endoret, este deosebit de important ca pacientii sa cunoasca avantajele acestui protocol, si anume:

 

 

In clinicile stomatologice Life Dental Spa, echipa de medici stomatologi #LifeDentisti condusi de Dr. Cristina Obreja pune mare pret pe folosirea celor mai noi si inovatoare tehnologii din domeniul stomatologiei! 

Alege clincile stomatologice Life Dental Spa si bucura-te de implanturi dentare laser integrate cu ajutorul sistemului Endoret!