Implanturi dentare in clinicile Life Dental Spa

Data

Cuprins

Inserarea unui implant dentar in scopul realizarii unui tratament protetic reprezinta o manopera complexa, care implica folosirea tehnologiei de ultima generatie si care necesita o echipa de medici stomatologi profesionisti si bine pregatiti. 

Clinicile stomatologice Life Dental Spa vin in ajutorul pacientilor care au pierdut unul sau mai multi dinti si care isi doresc un zambet natural intr-un timp record! Folosind implanturi de cea mai buna calitate, marca Blue Sky Bredent sau Nobel BioCare, #LifeDentist-ii asigura pacientii ca nu mai au motive de teama! 

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar joaca rolul unei radacini artificiale, fiind inserat la nivelul osului alveolar pentru a putea sustine viitoarea coronita sau punte dentara. 

Deseori, acesta are forma unui surub, fiind confectionat din materiale metalice de inalta calitate, suprafata sa fiind adaptata in asa fel incat osteointegrarea sa se realizeze corect. 

Tehnologia laser in implantologie la Life Dental Spa 

Implanturile dentare laser au aparut recent in Romania, tehnologia care a revolutionat lumea stomatologiei fiind acum disponibila si in clinicile Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi. Laserul stomatologic are multiple avantaje in ceea ce priveste inserarea implanturilor dentare, printre care se numara:

 • Stimuleaza osteointegrarea, adica formarea de os in jurul implanturilor, element crucial in determinarea stabilitatii pe termen lung a acestora
 • Capacitatea de a actiona minim-invaziv atat pe tesut moale (mucoasa gingivala), cat si pe tesut dur (osos) 
 • Sterilizeaza tesuturile si distruge bacteriile dezvoltate la nivel local, minimizand riscul infectarii postoperatorii 
 • Diminueaza hemoragia, favorizand hemostaza si pastrarea unui camp chirurgical curat, oferindu-i #LifeDentist-ului specialist in chirurgie orala un maxim de vizibilitate 
 • Stimuleaza regenerarea si refacerea rapida a tesuturilor 

Dr. Cristina Obreja, medicul fondator al conceptului Life Dental Spa, este trainer-ul intregii echipe de #LifeDentisti. Periodic, medicii Life Dental Spa beneficiaza de workshop-uri oferite de insasi Dr. Cristina Obreja, medic specialist in laser stomatologic, cu scopul de a tine pasul cu evolutia tehnologiei ultramoderne. 

Endoret – inovatia chirurgiei dentare

Adresandu-se in special pacientilor care necesita inserarea unui implant dentar, Endoret reprezinta un intreg protocol de lucru – in urma centrifugarii unei cantitati mici de sange recoltat de la pacient (aproximativ 10 ml) se obtine o plasma bogata in proteine si factori de crestere, care poate sa stimuleze intens refacerea tesutului osos. 

#LifeDentist-ii sunt foarte deschisi cu pacientii, avand mare grija ca acestia sa fie complet informati cu privire la toate procedurile ce urmeaza a fi realizate, conform planului de tratament. 

Cand vine vorba de sistemul Endoret, este deosebit de important ca pacientii sa cunoasca avantajele acestui protocol, si anume:

  • Obtinerea plasmei bogate in factori de crestere cu ajutorul unei cantitati mici de sange 
  • Siguranta dovedita la nivel international 
  • Procedura rapida, fiind necesara o singura centrifugare 
  • Scaderea semnificativa a riscului de infectare post-interventie 
  • Diminuarea riscurilor de aparitie a complicatiilor, refacerea realizandu-se rapid 
  • Serul se aplica foarte usor la nivelul zonei de interventie
  • Inflamatia post-operatorie este diminuata considerabil 

 

 • Lipsa efectelor adverse 

 

 • Kit-ul este de unica folosinta 

In clinicile stomatologice Life Dental Spa, echipa de medici stomatologi #LifeDentisti condusi de Dr. Cristina Obreja pune mare pret pe folosirea celor mai noi si inovatoare tehnologii din domeniul stomatologiei! 

Alege clincile stomatologice Life Dental Spa si bucura-te de implanturi dentare laser integrate cu ajutorul sistemului Endoret!

Mai Multe
articole