Clinicile stomatologice Life Dental Spa: experte în cazuri dentare complexe și implanturi dentare
Life Dental Spa - expertii implanturilor dentare complexe

Data

La Life Dental Spa suntem experți în implanturi dentare și în cazuri dentare complexe!

Ne place să ajutăm pacienții noștri de problema lor și de a vă oferi indiferent cei mai buni profesioniști din diferite domenii ale stomatologiei, experiența acumulată și cele mai noi tehnologii în stomatologia avansată. Printre cele mai cunoscute probleme dentare ale pacienților se numără lipsa dinților care, pe lângă faptul că este inestetică, duce la pierderea osoasă, masticație slabă și afectează chiar și vorbirea. Înainte era o pierdere irecuperabilă, dar datorită implantologiei avansate, acum puteți obține din noi printr-un proces sigur.

Dacă situația cavității orale este compromisă și necesită tratamente specifice, la Life Dental Spa vom găsi soluția.

Specialiștii noștri în cazuri complexe se vor ocupa de analiza particularităților dumneavoastră, vor pune un diagnostic complet individualizat și vor crea un protocol de personalizare pentru a vă recomanda cel mai potrivit tratament.

De exemplu, dacă ai un dinte complet distrus care are o singură rădăcină ce trebuie extrasă, dinți care sunt puternice ancorați de maxilar sau au rădăcini foarte puternice sau malformate, medicul dentist care te tratează trebuie să aibă o mare preț într-o extracție prin intervenții. specific care nu îți pun structurale orale în pericol.

În toate clinicile noastre din România (București, Iași, Cluj, Sibiu, Oradea, Brașov, Arad) avem cele mai bune tehnici în chirurgie orală și dispunem de cele mai inovatoare tehnologii.

În calitate de experți în implantologie, puteți fi siguri că vom găsi o soluție de amplasare a implanturilor dentare, chiar dacă la prima vedere situația dumneavoastră poate să nu vi se pară cea mai favorabilă pentru un astfel de tratament.

Chiar dacă nu aveți suficientă bază osoasă, puteți obține implanturi. Desigur, puteți lăsa dumneavoastră în mâinile noastre cu deplină încredere dacă suferiți de alte tipuri de probleme, ați urmat tratament cu radioterapie sau orice altă problemă de sănătate. Ne vom ocupa să vă facem să vă simțiți ca acasă și să vă oferiți cel mai potrivit și personalizat tratament.

Chiar dacă cavitatea ta orală prezintă o imagine compromisă, nu te resemna: contactează-ne numerele de telefon afișate pe clinica stomatologică Life Dental Spa sau prin formularul nostru online și lasă specialiști noștri în cazuri complexe să se ocupe de tot. Pentru că pentru noi nu există cazuri complexe, ci ani de profesionalism și experiență.

Mai Multe
articole