Implanturi Dentare Bredent de sters

Implanturi dentare Fara Durere

Implanturi Dentare Laser

Implanturile dentare au revolutionat medicina dentara in ultimii 25 de ani, venind cu solutii practice acolo unde inca nu se gasisera raspunsuri.

Implantul dentar este de fapt o radacina artificiala, care inlocuieste dintele lipsa, si serveste drept suport coroanei dentare. De obicei, implantul se insera in cadrul unei prime sedinte chirurgicale, dupa care urmeaza o perioada variabila, de cateva saptamani sau chiar luni, in care acesta se integreaza in osul maxilar. Cand legaturile sale cu osul maxilar sunt suficient de puternice, implantul primeste un bont si o coroana dentara, ce reconstruiesc complet dintele lipsa.

Recent, insa, s-au implementat proceduri prin care implantul poate primi coroana in aceeasi sedinta in care este inserat, si aceasta procedura se numeste “incarcare imediata”. Interesant, nu? Poti pleca din clinica cu implantul si dintele fix dupa o interventie de maximum 60 minute.

Cum poate fi folosit un implant dentar?

Asadar, implanturile pot inlocui un singur dinte lipsa, sau pot servi drept stalpi de sustinere pentru reconstructii complexe, chiar ale intregii danturi.

dantura fixa pe implanturi

Cum poate ajuta laserul dentar in implantologie?

In cazul implanturilor dentare, laserul este un adjuvant pretios, deoarece are mai multe beneficii:

Specialistii Life Dental Spa îți oferă servicii de calitate, pentru ca tu să îți poți desfășura activitățile zilnice fără să te simți stânjenit de pierderea dinților!

implant dentar laser

Cum stii daca esti candidat pentru implant dentar?

Daca iti lipsesc unul sau mai multi dinti de pe arcade, poti lua in considerare varianta de implant dentar.

Daca insa acesta poate fi inserat si in ce conditii, doar medicul dentist iti poate spune, dupa ce a analizat cu atentie computerul tau tomograf. Te rugam sa retii ca inserarea unui implant necesita analiza imagistica 3D (computer tomograf), care masoara cu acuratete dimensiunile osoase in zona de maxilar care va primi implantul.

Doar o radiografie panoramica nu este suficienta pentru intocmirea unui plan de tratament.

ce este implantul dentar

implanturi dentare laser

Implanturi Dentare Fara Durere

Este bine sa stii ca dupa pierderea unui dinte, zona de os care l-a sustinut se retrage/resoarbe pe masura ce trece timpul, astfel incat dupa o anumita perioada este posibil ca osul restant sa nu mai poata asigura suficient suport pentru viitorul implant. In astfel de cazuri se poate apela la manopere precum aditia de os, liftingul de sinus, bone- splitting, etc, sau chiar se poate renunta la insertia implantului.

Asadar, nu astepta ani de zile sa te hotarasti, fiindca osul se diminueaza iar procedura se poate complica sau poate deveni chiar imposibila.

De ce investigatii ai nevoie pentru inserarea unui implant dentar?

Daca iei in calcul insertia unui implant dentar te asteptam la noi in clinica pentru o consultatie cu medicul implantolog. Acesta iti va recomanda urmatoarele investigatii preliminare interventiei:

*Daca suferi de alte afectiuni generale sau urmezi o anumita schema medicamentoasa, este posibil ca medicul implantolog sa colaboreze interdisciplinar cu medicul tau generalist si sa stabileasca impreuna modalitatea de abordare.

1

CT in zona de insertie a implantului

2

Analize de sange

3

EKG

4

bonturile

De ce Implanturile Dentare Laser?

Cu ajutorul Implanturilor Dentare Laser poți zâmbi din nou, cu o dantură perfectă!

Temerile legate de implantul dentar

Daca iti este teama de durere sau pur si simplu de interventia in sine, avem solutia pentru tine: sedarea constienta. Acest lucru inseamna ca un medic anestezist te va seda si va sta langa tine sa te monitorizeze pe tot parcursul interventiei chirurgicale, astfel incat tu sa nu simti nimic si sa fii in perfecta siguranta. La finalul interventiei te vei trezi si vei putea merge acasa linistit, fiindca nu este nevoie de spitalizare sau supraveghere medicala. Vei fi doar poate putin ametit.

blank

Daca temerile tale sunt de ordin financiar, si pe acestea le putem depasi impreuna. Vei avea un plan de tratament riguros intocmit, astfel incat vei cunoaste toate costurile inainte de interventie. Daca simti nevoia unei esalonari a platilor, putem discuta si acest lucru, trebuie doar sa ne anunti.

Daca iti este teama ca implantul va fi “respins” de organism, vrem sa stii ca nicio interventie nu se realizeaza fara un set de analize prealabile, astfel incat vom sti exact care este starea ta de sanatate generala. Lipsa de integrare a implanturilor in os are de obicei drept cauza o afectiune generala, precum diabetul decompensat, cancerul, parodontoza netratata, radioterapia, etc, sau obiceiuri vicioase precum fumatul, alcoolismul. Ne vom asigura ca organismul tau este pregatit sa primeasca implantul dentar.

Implant dentar laser

Care sunt avantajele utilizarii laserului dentar in implantologie?

 Sangerare minima

LASERUL DENTAR AJUTA LA SCADEREA SANSELOR DE SANGERARE

LIPSA BISTURIULUI

Evitarea utilizarii bisturiului

Dezinfectia

Dezinfectia neoalveolei in care urmeaza a fi inserat implantul

Biostimularea

Biostimularea vindecarii osului

lIPSA durerii

Durere post-operatorie aproape inexistenta

blank

 Cicatrizare RAPIDA

intervenția este predictibilă

 Integrarea rapida

a implantului datorita stimularii osului

lipsa suturi

Procedurile efectuate nu necesita suturi

Precizie ridicata

Precizia interventiei este mai ridicata

fara leziuni

 Leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa

Îngrijirea după intervenție

  1. igienă dentară foarte riguroasă, ce include folosirea dușului bucal;
  2. controale dentare periodice.

LIFE DENTAL SPA | IMPLANT DENTAR LASER

Clinica Life Dental Spa primește pacienți atât din București, cât și din alte orașe ale României ori din afara țării. Niciun drum nu este prea lung, comparativ cu redarea bucuriei de a zâmbi din nou!

Life Dental Spa vă garantează calitatea procedurii și vă asigură asistență medicală pe termen lung, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Implantul Dentar Laser. Ai nevoie de un implant dentar?

Implant dentar laser| BEFORE & AFTER

Pentru imaginile Befor & After – treceti cu mouse-ul peste imagine