Pudra Bioglass, cea mai eficientă modalitate de igienizare și remineralizare

Comparativ cu pudra de bicarbonat de sodiu, utilizată de obicei la tratamentul de Air-flow, pudra Bioglass nu prezintă gust sărat, ci un gust neutru și poate curăța dinții mai eficient decât materialele existente. De asemenea, cu ajutorul particulelor rezistente și rotunjite, combate rapid sensibilitatea și remineralizează suprafețele dinților la un nivel ridicat de confort.

 

Beneficiile pudrei Bioglass:

 

Cum funcționează?

Pudra Bioglass este cea mai eficient modalitate de lustruire a dinților de pe piață, îndepărtând cu ușurință atât petele de pe dinți, cât și placa bacteriană și depunerile. 

Pudra Bioglass formulă unică conține 99% Novamin, o tehnologie avansată cu calciu fosfosilicat. Particulele sale pot îndepărta eficient petele fără a deteriora smalțul dinților și este prietenoasa cu țesuturile moi. Este mai densă decât pulberile de profilaxie tradițională concentrând nivelul de pulverizare cu precizie pe suprafața dintelui. Pe parcursul celor 24 de ore post-tratament, Bioglass continuă să formeze cristale de hidroxiapatită, care imită dezvoltarea structurii naturale a dinților și ajută la reducerea sensibilității, precum și la întărirea suprafeței dintelui.

Datorită proprietăților sale, Bioglass va îndepărta doar petele și placa bacteriană, lăsând intacți și sănătoși dinții.

 

Pudra Bioglass este dovedită clinic pentru următoarele utilizări:

 

Suna
Programeaza-te