PACHET DETARTRAJ

DETARTRAJ cu Ultrasunete + BONUS o Consultaţie cu Video-Camera intra-orală in valoare de 197 de Lei

Totul este fara durere și non-invaziv.

blank
Play Video

Urmareste Video:

Play Video

De ce sa iti faci Detartraj cu Ultrasunete la noi?
Iti oferim in plus si:

-Periaj Proefisonal

-Air-Flow

-Consultatie cu Camera-Intraorala

-Plan de Tratament

Beneficiile Igienizării Dentare

Play Video

Alege sanatatea dentara si vino la sedinta de detartraj cu Ultrasunete.

Îndepărta prin metodele de igienă obișnuite, practic, nu se poate efectua un detartraj acasă, ci doar în cabinetul stomatologic. Acesta are rolul de a menține sănătatea orală prin îndepărtarea resturilor alimentare care, în timp și în lipsa curățării, se pot acumula și pot suferi procese biochimice, transformându-se în tartrul aderent de pe suprafața dentară, ce nu mai poate fi eliminat prin simplul periaj.

Detartrajul cu ultrasunete este realizat de către medicul specialist în cabinetul stomatologic pentru a îndepărta tartrul acumulat pe suprafața dinților. Pacientul are responsabilitatea de a menține ulterior, pe cât de mult posibil, sănătatea și igiena orală, atât acasă, cât și prin respectarea vizitelor periodice, odată la șase luni, la medicul stomatolog.

În urma realizării profilaxiei cu ajutorul unui detartraj cu ultrasunete, se va îmbunătăți, în primul rând, aspectul estetic al dinților. Aceștia vor deveni mai albi și mai strălucitori, redând încrederea pacientului de a zâmbi.

Există posibilitatea descoperirii unor carii aflate în fază incipientă, care, dacă sunt tratate din acest stadiu, ajută la menținerea unei bune sănătăți orale.

ale unui detartraj cu ultrasunete, acestea fiind eficiența și non-invazivitatea acestui tip de tratament profilactic. Astfel, acesta se realizează rapid și este nedureros, contribuind major la scăderea șanselor de apariție sau de dezvoltare a unor afecțiuni gingivale precum gingivita (inflamația gingiei) și parodontoza (mobilitatea dinților).

Totodată, în urma efectuării unui astfel de tratament, respirația devine mai proaspătă și este eliminată halena, oferindu-i pacientului un confort sporit.

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!