Fast&Fixed – solutia pentru a scapa de proteza mobila

Data

Din pacate, foarte multi pacienti se prezinta la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi atunci cand este prea tarziu, dupa ce foarte multi dinti s-au pierdut de pe arcadele dentare din variate motive. Cu toate ca situatia poate parea tragica, #LifeDentist-ii vin cu solutia perfecta – sistemul Fast&Fixed! 

Ce este Fast&Fixed? 

Cand vine vorba de procedurile chirurgicale de inserare a implanturilor dentare, Fast&Fixed este optiunea ideala pentru pacientii edentati total

Procedura Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 24 de ore – consta in inserarea a mai multe implanturi ce servesc drept suport pentru o lucrare protetica fixa intr-o singura vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi. 

Implanturile dentare vor juca rolul radacinilor artificiale, la nivelul acestora atasandu-se bonturi protetice care vor sustine lucrarea protetica provizorie. 

Cu alte cuvinte, intr-o singura zi, pacientul beneficiaza si de inserarea implanturilor, precum si de atasarea coronitelor dentare. Astfel, pacientul se bucura de o restaurare functionala si estetica rapid, sigur si eficient! 

Cate implanturi sunt inserate?

Majoritatea pacientilor care aleg sistemul Fast&Fixed in clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt edentati total, adica au pierdut toti dintii de pe ambele arcade. Pentru a uita de clasica proteza mobila, inestetica si inconfortabila, #LifeDentist-ii recomanda sistemul Fast&Fixed, care consta in:

 • Inserarea unui numar de 6 implanturi superior, la nivelul osului maxilar 
 • Inserarea unui numar de 4 implanturi inferior, la nivelul mandibulei

Inserarea implanturilor dentare laser este o procedura larg intalnita in clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti. Fiind vorba de o interventie chirurgicala ampla, laserul stomatologic este instrumentul ideal, tehnologia sa ultramoderna asigurand multiple avantaje: 

       -Stimularea osteointegrarii implanturilor, adica a formarii de os in jurul implantului propriu zis, ceea ce este de importanta covarsitoare pentru stabilitatea ulterioara a acestuia 

 • Limitarea hemoragiei din timpul procedurii, campul operator fiind mentinut curat si vizibil 
 • Sterilizarea tesuturilor la nivelul carora se intervine, bacteriile fiind distruse 
 • Actiune minim-invaziva la nivelul gingiei si osului alveolar, gratie proprietatilor laserului stomatologic 
 • Stimularea regenerarii si a refacerii rapide a tesutului 

In plus, pentru a accelera procesul de vindecare, #LifeDentist-ii recomanda procedura Endoret – plasma bogata in factori de crestere. Pe scurt, pacientului i se recolteaza aproximativ 10 ml de sange, cantitate ce va fi centrifugata, in urma procesului obtinandu-se o plasma bogata in factori de crestere care va stimula regenerarea. 

Care sunt avantajele sistemului Fast&Fixed?

#LifeDentist-ii pun foarte mare pret pe informarea completa a pacientului cu privire la toate procedurile incluse in planul de tratament. Astfel, pacientii care aleg sistemul Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 24 de ore, cunosc avantajele acestei proceduri, si anume:

 

 • Lucrarea protetica provizorie este atasata in acceasi sedinta 
 • Procedura nu provoaca durere si disconfort, caci pacientul beneficiaza de anestezie 
 • Estetica si fizionomia sunt imbunatatite considerabil 
 • Masticatia se va realiza mult mai facil
 • Dintii ficsti sunt obtinuti in doar 24 de ore

 

 

 

 

In urma procedurii de inserare a impșanturilor dentare, pacientul trebuie sa astepte aproximativ 6 luni, perioada aferenta procesului de osteointegrare. 

Intr-o noua vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti, pacientul va beneficia de evaluarea procedurii de inserare si osteointegrare. Daca totul este in regula, dupa cele 6 luni, lucrarea protetica provizorie poate fi inlocuita cu cea definitiva. 

Alege Life Dental Spa si beneficiaza de voucher-ul de 500 de euro oferit pentru procedura Fast&Fixed, dinti ficsi in doar 24 de ore!

Mai Multe
articole