FRICA DE DENTIST, un adevărat COȘMAR și cum o afacere de familie

a ajutat peste 100.000 de pacienți din România să o învingă.

blank
Play Video

Urmareste Video:

Play Video

FRICA DE DENTIST…

  • O fobie cu care se confrunta peste 90% din romani. Multe dintre problemele dentare ale romanilor au ceva in comun: FRICA DE DENTIST. Clinicile Life Dental Spa au gasit solutia pentru aceasta problema. Inca de la inceputul anului 2008 au  urmarit un obiectiv profesional clar: sa ofere tratamente stomatologice minim invazive, ultratehnologizate, fara durere tuturor pacientilor. Cu dorinta constanta de a veni in ajutorul pacientilor, cauta excelenta in toate tratamentele pe care le ofera. Si acest lucru se vede de fiecare data pe chipurile pacientilor care le calca pragul si tot ei sunt cei care le multumesc ori de cate ori au ocazia:
  • „Mi-ati schimbat viata” fiind adesea exclamatia pe care medicii dentisti din cadrul Life Dental Spa o aud.
  • In general, medicul dentist este asociat cuvantului ” durere” de catre pacienti, teama de a merge la dentist propagandu-se din generatie in generatie din cauza aparaturii nu tocmai prietenoase. Insa in clinicile stomatologice Life Dental Spa tratamentele sunt fara durere, pentru ca au un aliat care pune capat fricii de dentist: laserul dentar. Laserul dentar, dintr-o tehnologie aproape necunoscuta, a devenit cel mai eficient, revolutionar si bine cotat dispozitiv pentru frica de dentist atat in Romania, cat si peste hotare. Cu toate acestea, in spatele acestor povesti minunate se afla multi ani de munca si formare continua.

Cum au reusit sa ii ajute pe pacientii care manifestau o adevarata teroare cand auzeau de dentist?

Play Video

MAI MULTE DESPRE Life Dental Spa...

Este o afacere de familie care promoveaza stomatologia biologica, ce presupune, pe langa tratarea dintilor, interactiunea dintre dinti si realitatile fizice, mentale, biologice si emotionale, care joaca un rol important in intreaga fiinta umana. De la inceputuri, inca din anul 2008,  cauta excelenta in toate tratamentele dentare oferite. Focusul constant este imbunatatirea si oferirea tuturor romanilor tratamente stomatologice fara ace, fara freza, fara anestezie si, cel mai important, fara durere. Cum? Deschizand clinici in toate orasele mari din Romania.

LIFE DENTAL SPA

  • Ambasadoarea acestei filozofii medicale este Dr. Cristina Obreja, fondatoarea clinicilor dentare laser Life Dental Spa, Dr. care a absolvit Masterul de Stomatologie Laser in cadrul Universitatii din Aachen, Germania. Asa a inceput sa transforme abordarea conventionala a stomatologiei intr-una holistica, inalt integrata biologic. A crezut, la inceput, ca pacientii vor avea ezitari. Insa totul s-a schimbat la scurt timp dupa ce a deschis prima clinica dentara, cand recenziile pacientilor multumiti au inceput sa apara. Vazand ca aceasta abordare functioneaza, a decis alaturi de sotul ei, Stefan Obreja, in calitate de Director Executiv, sa ofere o altfel de stomatologie tuturor romanilor.. Si asa au luat nastere si alte clinici stomatologice laser Life Dental Spa, in multe orase mari din Romania.
  • Solutiile sunt personalizate, adaptate fiecarui caz, fiecarui pacient. Pentru ca sanatatea pacientilor conteaza. Pentru ca folosesc materiale inalt biocompatibile, care garanteaza sanatatea generala a tuturor pacientilor. Fara indoiala, ingrijirea pacientului este scopul principal. De la solicitarea programarii la urmarirea personalizata in toate fazele tratamentului, pana la suportul post-tratament al fiecarui pacient.

Un pacient cu o dantură sănătoasă este un pacient fericit!

De-a lungul acestor ani, pacientii au cunoscut numeroasele beneficii ale utilizarii laserului dentar in clinicile Life Dental Spa. Printre beneficiile laserului, pacientii au semnalat:

acest lucru duce la confort psihologic sporit pentru mine”. Laserul, avand sunete cu o frecventa joasa, redusa, este mult mai usor de tolerat de pacientii cu frica de dentist.

fara sensibilitate dentara, sunt perfecte pentru mine”. Fiind o procedura non-contact, laserul face ca dintele sa nu mai resimta vibratiile produse de freza. Pana si o carie profunda va putea fi tratata fara anestezie, medicul putand modifica parametrii laserului in functie de nevoile fiecarui pacient.

cum se intampla inainte.” Cu ajutorul laserului dentar, nu mai exista riscul de ranire a limbii, obrajilor. Mai ales in cazul copiilor, laserul dentar are avantajul de a nu rani obrajii sau limba, mai ales ca, de obicei, pacientii tineri fac miscari bruste in timpul tratamentelor dentare.

Cel mai important este sa avem pacienti multumiti si fideli, motiv pentru care oferim si garantia tratamentelor dentare, garantia ce acopera toate costurile medicale legate de tratamentele efectuate. Abordarea medicala este centrata pe pacient si va continua aceasta filozofie. Daca doriti sa scapati de frica de dentist sa beneficiati de tratamente dentare minim invazive, nu ezitati sa vizitati una dintre clinicile din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad.

Pacienții noștri mulțumiți

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Grija pentru sănănatea pacienţilor noştri - pe primul plan!

Play Video
Play Video
Play Video