Extinderea Life Dental Spa in tara. Beneficiile laserului dentar pentru pacienti

Data

Cuprins

In momentul in care ti-ai descoperit vocatia, jobul devine parte din tine. Pentru mine, dorinta de a ajuta si de a oferi servicii de sanatate mi-a implinit latura mea empatica. 

In clinica LifeDentalSpa am gasit oameni ce impartasesc aceleasi dorinte si principii legate de ce inseamna un ajutor real si de a trata omul ca un intreg, nu doar dinti – acesta reprezentand stomatologia holistica

Consider ca orice medic adevarat, in momentul in care a depus juramantul sacru de a salva pe orice are nevoie de sprijinul sau, nu poate si nu ar trebui sa refuze din motive etnice, financiare, etc..

Tratamente dentare laser

Pe langa calitatea serviciilor oferite, pacienții cinicii LifeDentalSpa beneficiaza de tratamente premium cu o aparatura de ultima generatie in special bazate pe tratamente cu laserul dentar. Aceasta „minune” a medicinei, pe langa calitatea tratamentelor, asigura si un confort sporit pacientului in timpul sedintei. Anestezia, acele, frezele fiind utilizate din ce in ce mai putin. 

Tratamentele laser sunt benefice oricarie categorii de pacienti, copii, femei insarcinate, celor cu un grad ridicat al anxietatii fata de dentist si mediul stomatologic. Efectul terapeutic al folosirii laserelor in stomatologie, sub forma laserelor “calde” sau “reci”. Spre deosebire de laserele “calde”, care in mod uzual sunt folosite pentru ablatie, taiere de tesut si coagulare, laserele “reci” sunt puternic terapeutice, si sunt utilizate pentru biostimulare sau low-level laser therapy (LLLT). 

Biostimularea laser

Biostimularea laser presupune expunerea celulelor si tesuturilor la nivele de intensitate scazuta de lumina laser, ceea ce produce un raspuns biologic. In principiu, la nivel de celula, metabolismul creste prin stimularea productiei de ATP (combustibilul celular) si intensificarea respiratiei celulare. Prin accelerarea metabolismului este normalizata functia celulara si favorizata vindecarea tisulara.

Prin biostimulare laser este de asemenea favorizata sinteza de colagen, redus edemul (postoperator) prin intensificarea drenajului limfatic si crescuta productia locala de endorfine. Efectul antiinflamator apare datorita scaderii sintezei de histamina.

In cadrul clinicii Life Dental Spa, terapia laser are drept scop tratarea pacientilor efectiv, cu rezultate sigure si pe termen lung. In urma terapiei cu laser, pacientii nostri sunt mai fericiti si multumiti pe deplin. 

Tratamentele cu LASER-ul dentar le asigura pacientilor confort in timpul procedurilor, deoarece spre deosebire de freza, nu atinge dintele si nu provoaca complicatii asupra nervului. Nu necesita anestezie, iar durerea este inexistenta pentru ca aparatul se va regla in functie de sensibilitatea pacientului.

Acum 2 ani, doar pacientii din Bucuresti puteau beneficia de aceste tratamente. Intreaga echipa a ajutat la dezvoltarea unui nou sediu in Bucuresti si inca unul la Iasi. 

Iar extinderea continua.

Ne-am gandit de ce sa nu poata profita cat mai multi oameni de aceste tratamente cu totul si cu totul inovativ – laserul stomatologic, cea mai noua tehnologie in tratatrea cariilor si nu numai. O metoda non-invaziva, care nu atinge dintele in timpul curatarii cariei, asa cum o face o freza normala. Prin radiatii luminoase (nu exista niciun risc de iradiare), urmate de un flux de apa care curata caria. 

Durerea si anestezia in timpul tratamentului cariilor cu laserul nu mai exista. 

Senzatia de incalzire a dintelui din timpul frezarii fiind eliminata. El ajuta la indepartarea dentinei alterate si la prepararea cavitatii pentru obturatia coronara definitiva. Deoarece ele emit un fascicul puternic de energie, au rol bactericid, sterilizand cavitatea astfel probabilitatea de a dezvolta o carie secundara fiind foarte scazuta. 

In concluzie, tot mai multi pacienti vor putea beneficia de tratamente minim-invazive, mult mai confortabile, la standarde premium, ca in orice alt colt al lumii.

Va asteptam in clinicile LifeDentalSpa!

Mai Multe
articole