Dr. Ioana Obagiu

Medic dentist, specialist in parodontologie

Medic specialist în parodontologie, a absolvit facultatea de Medicină Dentară și rezidențiatul în cadrul UMF „Carol Davila”, București.

Dr Ioana Obagiu

A ales această specializare întrucât consideră foarte importante diagnosticarea timpurie a bolii parodontale și tratarea acesteia.

Un bun tratament parodontal poate prelungi durata de viață a dinților pe arcadă, stopează sângerarile gingivale din timpul periajului dentar și influențează în mod vizibil starea de bine a pacientului și relațiile sociale ale acestuia.

Cu ajutorul noilor tehnologii, își dorește să realizeze tratamente eficiente minim invazive, proceduri fără durere și disconfort, prin manopere asistate de LASER, apelând la tehnici chirurgicale doar atunci când este necesar.

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Integra Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te