Dr. Cristina Obreja

Medic dentist, specialist laser dentar, Fondator Life Dental Spa

Dr. Cristina Obreja este medic dentist cu experienta de peste 14 ani, fondator al clinicii LIFE DENTAL SPA- primul dental spa din Romania si clinica dentara laser.

Programari: 0318 282 274 sau prin mesaj privat.

Dr Cristina Obreja

Specialitatea sa principala este certificarea in domeniul ultratehnologiei laser dentar, in cadrul Universitatii din Aachen, Gemania. De asemenea, a absolvit Competenta de Fitoterapie, Apiterapie, Aromaterapie si Medicini Traditionale Orientale (Ayurveda si medicina traditionala chineza) in urma cu 9 ani, si de atunci a integrat in mod constant acest tip de informatie in practica sa zilnica, alaturi de pacienti.

Dr. Cristina Obreja promoveaza conceptul de STOMATOLOGIE HOLISTICA – un concept original, care include tratamente cat mai conservative, minim-invazive, folosind materiale cat mai prietenoase cu organismul nostru si recomandand produse de igiena dentara non-toxice. In clinica pe care a fondat-o in urma cu 11 ani este limitata folosirea aliajelor metalice pentru reconstructii dentare si exclusa folosirea amalgamelor dentare, cu continut toxic de mercur. In locul acestora, se recomanda folosirea rasinilor compozite BPA-free si Bisfenol A-free pentru plombe, fibra de sticla si zirconiul pentru pivoti, ceramica si zirconiul pentru coroane si fatete dentare. De asemenea, nu se folosesc materiale eliberatoare de fluor pentru restaurari dentare.

De asemenea, dr. Cristina Obreja este autoarea cartii “GHID PRACTIC DE ORAL DETOX” , un ghid excelent pentru detoxifiere orala, igiena dentara si preventie, de altfel prima carte de acest fel scrisa de un medic roman. In plus, dr. Obreja este autoarea a numeroase articole de specialitate pe teme de sanatate orala si nu numai.

Puteti descarca gratuit cartea “GHID PRACTIC DE ORAL DETOX”, scrisa de dr. Cristina Obreja, accesand urmatorul link:
https://old.lifedentalspa.ro/ghid-practic-oral-detox

In anul 2017, dr. Obreja a participat ca voluntar intr-o expeditie medicala in Nepal,unde a oferit tratamente stomatologice gratuite populatiei defavorizate din acea regiune. In mod curent, in practica sa zilnica din cabinet include si pacienti cu situatii speciale, financiare sau de sanatate precare, pe care ii ajuta gratuit sa zambeasca din nou!

STOMATOLOGIA LASER este cea mai moderna si eficienta metoda pentru tratarea cariilor dentare, fara freza, fara ace si anestezie si fara durere! Dr. Cristina Obreja trateaza gingivita si parodontoza cu ajutorul laserului dentar cu rezultate excelente imediate si pe termen lung!
Va așteaptă in cadrul clinicii noastre pentru rezolvarea oricăror probleme chirurgicale, de la extracția molarilor de minte și pana la intervenții complexe de chirurgie asistata laser și implanturi dentare.

Suna
Programeaza-te