Dr. Cosmina Maftei

Medic stomatolog
Dr Cosmina Maftei

Am absolvit facultatea de medicina dentara “Carol Davila” in 2010. Au trecut 9 ani plini, in care am evoluat progresiv, in care m-am probat ca profesionist, sotie, mama. Am incercat ca in toate aceste ipostaze sa fiu cat mai umană, delicată, atentă la nevoile celorlalti dar si la ale mele. Bunatatea este latura personalității mele care reprezinta esența a ceea ce ma defineste. Consider ca pe langa competență – care e absolut necesara – un medic trebuie să acorde o importanță deosebita relatiei cu pacientul, să-i diminueze acestuia neliniștea sau, mai ales, să-l ajute sa depășească patternul acesta al echivalarii stomatologiei cu durerea. Nu întotdeauna o programare la medicul stomatolog inseamna durere, in multe cazuri, medicul (prin grijă si delicatețe) poate diminua semnficativ sau anula durerea.

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Integra Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te