Dr. Cezar Trascu

Medic stomatolog. Specialist Chirurgie Dentoalveolara

Fac parte din promotia 2015 a Universității de Medicina și Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Partea chirurgicala a medicinei a fost dintotdeauna centrul meu de interes.
Din acest motiv, după terminarea facultății direcția specializării a fost ușor de ales.
Direcțiile în care se dezvolta implantologia actuală și metodele de lucru în continuă avansare prezintă pentru mine un interes constant. Doar prin dezvoltarea personală putem dezvolta ceea ce putem oferi celorlalți.
Educația medicală continuă, cercetarea în echipe pluridisciplinare și individuale sunt pietre de temelie ale formării medicale. Aceste lucruri pot fi probate in cazul meu prin multiplele congrese, cursuri și simpozioane în domeniu la care am luat parte atât ca participant cât și ca lector.

Totodată, dau o mare importanță consultului interdisciplinar al cazului. Deosebirea dintre un rezultat bun și unul excelent este dată de comunicarea membrilor echipei și de analiza cazului din mai multe unghiuri.

Dr Cezar Trascu
Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Interga Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te