Dr. Cazimir Vlasie

Medic dentist, specialist protetica

Medic stomatolog absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” , promotia anului 2015. Inca din perioada facultatii am fost pasionat de protetica si implantologie.
Dupa terminarea studiilor universitare am decis sa ma specializez in protetica dentara.
Consider ca succesul unui caz protetic sta in imbinarea armonioasa a esteticii dentare cu functionalitatea data de ocluzie.
Principalul meu obiectiv este realizarea lucrarilor protetice de calitate, care sa reziste “testul timpului”. Pentru a intelege in profunzime mecanismele complexe din spatele reabilitarilor orale, am participat la cursuri de specializare cu lectori romani si internationali.

Dr Cazimir Vlasie
  •  2017 – Competenta in Implantaologie -Prof. Dr. Mihai Augustin
  •  2019 – Specializare in ocluzie si terapie initiala cu Prof. Dr. Gregor Slavicek:
    Modul 1. Condilografie
    Modul 2. Cefalometrie
    Modul 3. Terapie initiala. Deprogramare. Terapie cu Gutiere
  •  2019- Master level – Full mouth rehabilitation and clinical occlusion – Dr. Lukas Lassmann.

Pe langa acestea,am participat la numeroase cursuri si congrese ce m-au ajutat in educarea medicala continua si perfectarea tehnicilor de lucru.

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te