Durerea de dinte nu mai e o problema. Afla cum poti beneficia de un tratament fara durere!

Data

Cuprins

Durerea de dinte este extrem de neplacuta, aceasta aparand atat din cauza unor afectiuni dentare in diferite stadii de dezvoltare, cat si in timpul tratamentelor, producand disconfort si anxietate crescuta. Cum ar fi sa poti scapa de ambele tipuri de durere? Life Dental Spa are solutia pentru tine!

Durerea, indiferent de cauza, produce pacientilor o teama crescuta, cauza principala fiind sansele unui tratament si mai dureros. Una dintre primele intrebari adresate medicului specialist in cabinetul stomatologic din Bucuresti este ,,Cat de tare va durea procedura?”. Ei bine, deloc!

Cum este posibil ca un tratament sa fie fara durere?

Life Dental Spa este prima clinica din Romania ai carei medici specialisti au ales sa trateze conform principiilor stomatologiei holistice. In acest sens, un aspect foarte important al practicii noastre este ca mediul ambiental si atmosfera medic-pacient sa fie dominate de relaxare si confort, pentru o reusita maxima a procedurilor stomatologice.

Pentru a face acest lucru posibil, clinica Life Dental Spa este dotata cu tehnologia de ultima generatie a laserului stomatologic. Serviciile stomatologice cu laserul dentar au multiple avantaje, oferind beneficii remarcabile, precum:

  • Tratament fara durere

Uita de sedintele dureroase! Laserul dentar nu produce absolut nicio durere, nefiind necesara nici macar anestezia locala!

  • Minim-invazivitate

Stomatologia holistica pune mare accent pe tratamentele minim-invazive, in cadrul carora tesuturile vecine nu sunt afectate, laserul actioneaza strict acolo unde este necesar.

  • Efect bactericid

In cazul tratarii cariilor cu laserul dentar, bacteriile dezvoltate la nivelul cariei sunt eliminate complet, eliminand riscul de a reaparea o carie pe sub plomba.

  • Stimularea imunitatii locale

In cazul gingivitei, tratamentul cu laserul asigura o regenerare rapida si eficienta, gingia redobandindu-si aspectul estetic natural.

  • Lipsa contactului

Laserul stomatologic nu atinge dintele efectiv, ceea ce elimina posibilitatea de contaminare de la pacientii anteriori.

#LifeDentist-ii nostri urmeaza cu pasiune principiile stomatologiei holistice, fiind pregatiti profesional la nivel international pentru a putea oferi tratamente fara durere, eficiente si rapide!

De ce sa alegi tratamentul cu laserul dentar la Life Dental Spa?

Pe langa beneficiile mentionate ale laserului stomatologic, specialistii Life Dental Spa au ales sa trateze OAMENI, nu doar DINTI. In sensul acesta, este esential ca un tratament stomatologic sa implice factori fizici, pshici si ai stilului de viata, deoarece pacientul trebuie tratat ca un intreg.

Ca de exemplu, in cazul temutei parodontoze, pacientii nu doar ca uita de chiuretajele dentare dureroase, caci laserul ofera rezultate superior calitative si nedureroase. Boala parodontala are consecinte si asupra intregului organism, in cazul lipsei unui tratament adecvat, efectuat la timp.

Pentru a asigura un tratament complet, este foarte important ca pacientii sa inteleaga implicatiile unui stil de viata sanatos ce trebuie urmat alaturi de tratamentul fara durere al laserului dentar. O viata sanatoasa are rasunet si intr-un zambet sanatos!

Trateaza cauza, nu efectul!

Stomatologia holistica propune, pe langa tratamentul minim-invaziv si nedureros al laserului dentar, atentie sporita asupra profilaxiei. O igiena orala optima asigura scaderea riscului de aparitie pentru afectiuni dentare precum carii, gingivita sau parodontoza.

#LifeDentist-ii nostri pun mare accent pe consilierea pacientilor cu privire la cum se efectueaza corect curatarea orala, oferind recomandari si sfaturi cu privire la tehnici si produse de igiena.

Progreameaza-te ACUM si beneficiaza de un tratament fara durere cu ajutorul laserului stomatologic!

Mai Multe
articole