Dintii la control – recomandarea medicului dentist pentru dintii albi

Data

Cuprins

Un zambet sanatos poate repreazenta chiar o carte de vizita. Primul aspect conteaza in orice situatie te-ai afla.  

De ce este important sa avem niste dinti albi si ce ar trebui sa facem în acest sens?

Igienizarea

Cel mai important tratament de care ar trebui sa tii cont, ce ajuta la indepartarea tartrului. Tartrul fiind unul dintre principalii factori cauzatori ai problemelor dentare, mai ales al gingivitei.

Neindepartat la timp, duce la gingii inflamate, sangerari gingivale, dureri, gingivita

Odata instalata gingivita duce rapid la aparita parodontozei. Deorece lasata netratata, se produce inmultirea bacteriile ce au condus la aparitia ei. Acestea din urma continuand sa atace parodontiul, suportul osos al dintelui, ajungand pana la pierderea lor. Tratarea parodontozei este extrem de importanta pentru sanatatea intregului organism, nu doar al dintilor. Bacteriile intra in circulatia sistemica si poate ataca mai multe organe. Insa exista solutii eficiente si fara durere – tratarea parodontozei si a gingivitei cu laserul. 

Tratarea cariilor

Elimina aspectul neplacut al dintilor afectati si reda sanatatea si stralucirea zambetului tau. In plus, optand pentru tratarea lor cu ajutorul laserului, vei uita de durere, anestezie si sensibilitatea resimtita in timpul manoperi. 

Albirea dentara – o alta solutie eficienta

Albirea dintilor cu laser este non- invaziva, rapida si de durata. 

Prin aceasta metoda vei reusi sa scapi de aspectul galbui al dintilor si de petele produse de anumite alimente sau tutun. 

Toate aceste proceduri pot fi de acum efectuate cu ajutor laserului dentar. Pentru asta, un control la medicul stomatolog te va ajuta sa intelegi importanta majora a sanatatii tale orale. 

Dinti sanataosi = dinti albi, curati!

LifeDentalSpa – este singurul cabinet din Bucuresti in care poti beneficia de tratamente holistice, fara anestezie, dara durere, efectuate de medici specialisti.

Mai Multe
articole