Evoluția tehnologică în domeniul stomatologiei face progrese remarcabile, transformând procedurile clasice, complexe și greu de suportat de către pacient în manopere simple, rapide și cu rezultate excelente! 

Life Dental Spa beneficiază de tehnologie ultramodernă 

Cu ajutorul echipamentului de ultimă generație, echipa de medici profesioniști #LifeDentisti a găsit soluția potrivită pentru pacienții care doresc dinți ficși în doar 24 ore sistemul Fast&Fixed. 

Procedura Fast&Fixed se adresează în special pacienților care și-au pierdut toții dinții de pe ambele arcade, fiind vorba despre un tratament restaurator protetic realizat pe baza unor implanturi dentare de ultimă generație:

Pe scurt, pacienții care își doresc redobândirea esteticii și a funcționalității în timp record, pot opta pentru procedura Fast-Fixed – cu ajutorul celor 6 implanturi inserate pe osul maxilar, respectiv 4 la nivelul mandibulei, va fi susținută o lucrare protetică totală, provizorie, timp de aproximativ 6 luni. 

Cele 6 luni reprezintă perioada de osteointegrare, pe parcursul căreia implanturile se vor integra la nivelul osului alveolar, timp în care pacientul se poate bucura de estetica și funcționalitatea oferite de lucrarea protetică atașată de implanturi. 

Ulterior, la finalul perioadei de osteointegrare, este necesară o nouă vizită la cabinetul stomatologic din București pentru a verifica starea implanturilor. Dacă totul este în regulă, lucrarea provizorie va fi înlocuită cu cea definitivă, pacientul putându-se bucura de reușita tratamentului Fast&Fixed! 

Alege clinicile Life Dental Spa și bucură-te de tratamente stomatologice realizate la cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate!

Cine poate beneficia de dinți ficși pe implanturi în doar 24 de ore?

Sistemul Fast&Fixed vine în ajutorul pacienților care își doresc un tratament complet într-un timp record, fiind recomandat în special turiștilor străini care aleg clinicile Life Dental Spa pentru tratamente stomatologice. 

În urma unei singure consultații în cabinetul stomatologic din București, pacienții pot afla dacă procedura Fast&Fixed este cea mai bună variantă de tratament, aceasta fiind recomandată în special:

Car sunt pașii de tratament pentru sistemul Fast&Fixed? 

Fiind unul dintre cele mai moderne tipuri de tratament restaurator la ora actuală, sistemul Fast&Fixed asigură redobândirea unui zâmbet estetic în doar 24 de ore! 

Înainte de a se bucura de rezultat, pacienții care aleg clinicile Life Dental Spa sunt informați complet de către echipa de #LifeDentisti cu privire la toți pașii ce trebuie urmați, și anume:

 

 

 

Alege sistemul Fast&Fixed și redobândește dantura pierdută în doar 24 de ore cu ajutorul echipei de #LifeDentisti!