Dinti ficsi in doar 24 de ore cu ajutorul sistemului Nobel All-on-4, All-on-6

Cuprins

Implantologia este o ramura a medicinii dentare care evolueaza constant, gratie aparitiei a numeroase noi tehnici si materiale biocompatibile. Clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt dotate cu cea mai noua tehnologie a laserului stomatologic, tinand pasul cu evolutia stomatologiei moderne.

Cum poti obtine dinti ficsi in doar 24 de ore?

O categorie aparte de pacienti care ajung in clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt cei care si-au pierdut aproape toti dintii de pe ambele arcade, sau chiar sunt edentati total (pierzandu-si toti dintii de pe ambele arcade).

In stomatologia clasica, pentru acesti pacienti mai exista doar solutia protezei totale mobilizabile, care se dovedea a fi inestetica, greu de suportat si ineficienta din punct de vedere al masticatiei.

Astazi, stomatologia moderna vine in ajutorul pacientilor care si-au pierdut dintii si care isi doresc dinti ficsi – sistemul All-on-4/All-on-6 realizat cu ajutorul implanturilor dentare Nobel Bio Care!

Pacientii care si-au pierdut toti dintii de pe arcade pot obtine, intr-o singura zi, un zambet natural! Sistemul Nobel All-on-4 consta in inserarea a patru implanturi dentare de tip Nobel Bio Care la mandibula carora li se va atasa o lucrare protetica provizorie, in aceeasi zi! In cazul maxilarului, se insera sase implanturi dentare (All-on-6) ce ofera suport pentru lucrarea protetica provizorie. Astfel, pacientul se poate bucura de rezultatul final in doar 24 de ore!

De ce sa alegi sistemul Nobel All-on-4, All-on-6?

Cand vine vorba de pacientii care si-au pierdut dintii de pe arcade, #LifeDentist-ii dispun de foarte multa rabdare pentru oferi toate explicatiile necesare. Beneficiile majore are sistemului Nobel All-on-4/All-on-6 – dinti ficsi in doar 24 de ore sunt:

 

  • Osul disponibil este suficient

 

Pe masura ce dintii de pe arcada sunt pierduti, osul sofera un proces de resorbtie, devenind din ce in ce mai subtire si mai ingust. Avantajul sistemului Nobel All-on-4 este acela ca se foloseste doar osul care exista, implanturile putand fi inserate oblic.

 

  • Se utilizeaza doar 4 sau 6 implanturi pentru o singura arcada!

 

Intr-o singura vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti, pacientul va beneficia de inserarea a 4/6 implanturi Nobel Bio Care cu ajutorul laserului dentar! Peste acestea, va fi asezata lucrarea protetica provizorie, ce va fi inlocuita cu una definitiva dupa o perioada de 6 luni, aferenta procesului de osteointegrare.

 

  • Pacientul se bucura de rezultat in aceeasi zi!

 

Sistemul Nobel All-on-4 este indicat mai ales pacientilor straini, care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa pentru turismul dentar. Intr-un timp record, de doar 24 de ore, pacientii se pot bucura de un zambet natural si estetic, cu ajutorul implanturilor dentare si a lucrarii protetice provizorii atasate!

 

  • Calitatea vietii revine la nivelul ideal

 

Pacientii care beneficiaza de sistemul Nobel All-on-4/6 redescopera placerea de a zambi larg, de a manca orice aliment si de a vorbi liber. Increderea de sine este redobandita si calitatea vietii este mult imbunatatita!

Specialistii Life Dental Spa participa periodic la congrese, workshop-uri si conferinte nationale si internationale, pentru a tine pasul cu evolutia tehnologica din domeniul stomatologiei

Astfel, pacientii care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti si Iasi beneficiaza de cele mai bune tratamente stomatologice, printre care se numara si inserarea implanturilor laser si sistemul Nobel All-on-4/6!

Programeaza-te ACUM si bucura-te de dinti ficsi in doar 24 de ore cu ajutorul expertilor Life Dental Spa!

Mai Multe
articole