Oriunde esti acum Noi te vrem Acasa!

Cu ajutorul Laserului Dentar iti vei trata toate problemele dentare!

Urmareste Video:

Play Video

Incă îţi este FRICĂ de Stomatlog?
Uită acum de freza dentara!

Freza este de domeniul trecutului! Laserul dentar aduce multiple beneficii asupra modului de tratament, precum si asupra felului in care pacientul suporta interventiile stomatologice. Fara durere, disconfort, recuperarea este mult mai usoara si teama de dentist incepe sa dispara!

De ce sa alegi Life Dental Spa si Laserul Dentar?

blank

Care sunt Tratamentele de care poti beneficia in clinicile Life Dental Spa

Una dintre temerile cele mai mari ale pacienților care și-au pierdut în intregime dinții este că vor fi „condamnați” la purtarea unor proteze mobile pentru tot restul vieții. Protezele mobile sunt incomode, inconfortabile, rigide și sunt emblema îmbătrânirii. În cazul pacienților care și-au pierdut dinții la vârste nu foarte înaintate și au o viață activă, purtarea unor proteze poate interfera cu stilul lor de viață și le poate scădea încrederea în sine.

Acesta permite pacienților care și-au pierdut complet dinții să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe, în doar o zi!

Pentru aceștia, dar și pentru restul paciențior edentați, care își doresc să zâmbească fără complexe, sistemul Fast & Fixed (dinți ficși în doar o zi) reprezintă soluția ideală. O reconstrucție cu dinți ficși pe implanturi dentare este o variantă mult mai confortabilă și fiziologică pentru pacient și, totodată, mult mai ușor de acceptat din punct de vedere funcțional de acesta.

Implanturile dentare au revolutionat medicina dentara in ultimii 25 de ani, venind cu solutii practice acolo unde inca nu se gasisera raspunsuri.

Implantul dentar este de fapt o radacina artificiala, care inlocuieste dintele lipsa, si serveste drept suport coroanei dentare. De obicei, implantul se insera in cadrul unei prime sedinte chirurgicale, dupa care urmeaza o perioada variabila, de cateva luni, in care acesta se integreaza in osul maxilar. Cand legaturile sale cu osul maxilar sunt suficient de puternice, implantul primeste un bont si o coroana dentara, ce reconstruiesc complet dintele lipsa.

Recent, insa, s-au implementat proceduri prin care implantul poate primi coroana in aceeasi sedinta in care este inserat, si aceasta procedura se numeste “incarcare imediata”. Interesant, nu? Poti pleca din clinica cu implantul si dintele fix dupa o interventie de maximum 60 minute.

Profilaxia orală cuprinde toate mijloacele și tehnicile utilizate pentru a preveni îmbolnăvirea oro-dentară. Păstrarea unei igiene dentare corecte, aceasta cuprinzând un periaj dentar regulat, de minim două ori pe zi, utilizarea aței dentare, a unei ape de gură corespunzătoare (noi recomandam cu ingrediente naturale), precum și a dușului bucal trebuie corelată cu vizitele regulate în cabinetul stomatologic, deoarece un medic specialist poate observa, în urma unui control de rutină, eventuale debuturi ale unor procese patologice. Astfel, acestea pot fi tratate într-o fază incipientă, eliminând riscul unei posibile agravari ulterioare.

Albirea dintilor cu LASER este dovedita stiintific ca fiind complet inofensiva fata de smalt, de aceea incurajam toti pacientii care se confrunta cu probleme de estetica dentara si se tem ca albirea dentara sa nu le afecteze smaltul, sa apeleze la aceasta procedura.

Probabil ca deja ati auzit de procedura de refacere a zambetului cu ajutorul fatetelor dentare, deoarece in ultimii ani a devenit foarte populara. Datorita influentei pe care o are mass-media in vietile oamenilor, multi dintre ei isi aleg drept modele diverse vedete care afiseaza acel zambet perfect, alb, de Hollywood. Si multi dintre noi isi doresc ceva asemanator, aspira la acea imagine perfecta, fara cusur.

Vestea buna este ca fatetele dentare chiar pot face acest lucru: pot imbunatati aspectul zambetului prin modificarea formei, marimii si culorii dintilor, astfel incat pacientul chiar poate zambi in final precum o vedeta hollywoodiana.

Coroanele dentare sunt lucrări protetice confecționate din diferite materiale, cu rolul de a îmbunătăți estetica si functionalitatea dentară. Funcțiile pe care le îndeplinesc coroanele dentare sunt de acoperire sau de învelire a unui dinte care a suferit probleme estetice sau afectarea functionalitatii, din cauza anumitor factori care au dus la degradarea acestuia.

Parodontologia este specialitate a medicinei dentare ce se ocupa de studiul intregului sistem ce mentine dintii in oasele maxilare, denumit si parodontiu sau spatiu periodontal.

In parodontologie se studiaza anatomia, fiziologia parodontiului marginal, precum si bolile care il afecteaza, dar si posibilitatile de tratament ale acestor afectiuni.

Bolile parodontale sunt afectiuni cronice foarte periculoase de natura infectioasa. Acestea pot fi cauzate de flora microbiana din cavitatea bucala care afecteaza gingiile si totodata, tesuturile de sustinere ale dintilor. Netratarea la timp a acestora poate duce in final la pierderea dintilor.

Ortodontia reprezinta o ramura a stomatologiei si are ca scop imbunatatirea aspectului, pozitiei si mai ales, a functionalitatii dintilor care de cele mai multe ori, sunt anormal aliniati. Uneori, dintii unui copil sau maxilarul acestuia nu se dezvolta intr-un mod normal, iar din acest motiv, medicii specialisti in ortodontie au poibilitatea sa intervina pentru remodelarea inclusiv a oaselor maxilare.

Cum arata rezultatele?

blank
blank
blank

Nu mai astepta. Acum, toate motivele care te tineau departe de dentist au disparut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Grija pentru sănănatea pacienţilor noştri - pe primul plan!

Play Video
Play Video
Play Video