blank

Povestea noastră…

A fost odată…și nu ca niciodată, ci ca mai mereu, în efervescența vieții… A fost, mai întâi, o dorință: de a ajuta oamenii să zâmbească. Din ea s-a născut o poveste frumoasă, a unui real succes: Life Dental Spa.

 

Obiectivele clinicilor Life Dental Spa

De la începuturile noastre, in anul 2008, am urmărit un obiectiv profesional clar: să oferim servicii stomatologice minim-invazive, ultratehnologizate, fără durere, tuturor pacienților noștri. Cu dorința constantă de a ne actualiza cunoștințele, căutăm excelența în toate tratamentele noastre.

Din acest motiv, formarea continuă a întregii echipe de la clinica dentară Life Dental Spa este baza muncii noastre zilnice. La fel ca și implementarea celor mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei cu laser. Acest lucru duce la reducerea anxietății și confortul pacienților noștri în toate tratamentele dentare pe care le oferim.

Fără îndoială, îngrijirea pacientului este scopul nostru principal. De la solicitarea programării la urmărirea personalizată în toate fazele tratamentului, până la suportul nostru post-tratament al fiecărui pacient. 

 

Suntem diferiți

Ne place să fim diferiți, pentru că tratăm oameni, nu doar dinți. Ne-am născut cu această intenție și, astăzi, a devenit semnul nostru distinctiv. Care sunt celelalte motive pentru care suntem diferiți?

 

Valorile noastre

Lucrăm în spiritul eticii profesionale și umane pentru o stomatologie de excelență. De aceea, avem un set de valori fundamentale care stau la baza clinicilor noastre. Acestea sunt principalele noastre valori:

 

Descoperă o experiență centrată pe pacient în clinicile Life Dental Spa, unde zâmbetul tău este scopul și pasiunea noastră!