Schimba-ti viata in 2023! Revelion Mastermind in Tenerife pentru Abundenta in Anul Nou-28.12-3.01.2023.

Anul 2023 poate fi cel mai bun an al tau! Abundenta se creeaza, ea apare doar dacă o inviți in viata ta!

Vino sa petreci Revelionul in Tenerife pentru a invata cum sa deschizi porțile Abundentei in 2023!

Vom petrece impreuna 7 zile, in care vom îmbina utilul cu plăcutul: 3 zile de Mastermind si 4 zile de plaja, plimbare, relaxare pe insula! In plus, ne vom bucura impreuna de Cina de Revelion, pregătită pentru tine la vila noastra cu specific spaniol, de unde vei putea admira vulcanul Teide si Oceanul Atlantic!

Evenimentul la care te invitam te va ajuta sa îți setezi viziunea si obiectivele pentru anul viitor astfel incat sa traiesti cat mai aproape de potențialul tau maxim.

Vei intelege ca nu ești aici doar pentru a avea un job, o mașina si o casa, si ca poți experimenta mult mai mult, infinit mai mult!

Beneficiile Mastermind-ului:

blank
blank

CAND SI CAT COSTA?

Data: 28.12.2022 – 03.01.2023 + Petrecerea de Revelion

Investitie: 697 EURO (In cazul in care nu locuiti in Tenerife se va adauga o taxa de 50 EURO/ noapte/persoana pentru cazare, in camera dubla, in vila unde se va desfășura evenimentul)

UNDE?

In insula Tenerife, intr-o locatie de vis in Orotava, aproape de Vulcanul Teide.

Previous
Next

Se vor Organiza:

✅️Sesiuni de Mastermind pe tema abundentei financiare in cele 3 zile dedicate, cu program 9:00-12:00 si apoi 17:00-19:00.

✅️Workshop-uri de planificare financiara, de atragere a banilor în viata ta

Sunt incluse:

blank
blank
blank

Nu uita ca intotdeauna cea mai buna investiție este in tine si nu exista un cadou mai bun pe care ti-l poți face de Anul Nou decat propria ta crestere si dezvoltare!

Nu sunt incluse:

blank
blank
blank