De ce sa alegi clinica stomatologica Life Dental Spa pentru problemele dentare?

Data

Cuprins

Problemele dentare cauzeaza pacientilor un disconfort sporit, aparitia durerii fiind una dintre principalele cauze de solicitare a unei vizite in clinica stomatologica. Deseori pacientii vin anxiosi si tematori cu privire la tratamentul pe care il necesita, starea de spirit fiind afectata de gandurile ce tin de durerea resimtita in timpul tratamentului sau de necesitatea unei anestezii.

Clinica stomatologica Life Dental Spa ofera cea mai buna alternativa acestor pacienti ale caror frica se citeste pe chip: tratamente cu laserul stomatologic. Astazi, afectiunile gingivale si temutele carii nu mai sunt o problema, pacientul putand opta, de exemplu, pentru tratamentul gingivitei cu laserul dentar, datorita multiplelor sale beneficii terapeutice.

Stomatologie holistica

Life Dental Spa este prima clinica ce urmeaza principiile stomatologiei holistice, acestea aducand un suflu nou stomatologiei clasice. Disconfortul pacientilor este diminuat considerabil, daca nu chiar eliminat complet, gratie laserului dentar care nu provoaca absolut nicio durere.

Laserul dentar

Laserul de ultima generatie Waterlase-Biolase asigura obtinerea de rezultate excelente datorita proprietatilor sale superioare. Tratamentul cu laser nu presupune un contact efectiv cu dintele, fiind eliminat riscul de a aparea complicatii precum infectii sau contaminari incrucisate.

De asemenea, laserul dentar stimuleaza imunitatea si contribuie la formarea dentinei de reparatie ce va proteja nervul, prevenind devitalizarea dintelui afectat.

In cazul afectiunilor gingivale si nu numai, rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Gingivita este tratata cu ajutorul laserului dentar, la fel si retractia gingivala urmata de parodontoza, fiind eliminate procedurile invazive de tipul chiuretajelor chirurgicale. Tratamentul pentru gingivita cu laser, precum si pentru parodontita este acum lipsit de durere si confortabil pentru pacient, efectele sale benefice fiind observate foarte rapid.

Aparatura de ultima generatie si medici pregatiti

In scopul obtinerii unor rezultate cat mai superioare, dr. Cristina Obreja, medic specialist laser dentar si fondator Life Dental Spa a optat pentru utilizarea in scop terapeutic a echipamentelor de ultima generatie. Medicii specialisti Life Dental Spa sunt pregatiti in acest domeniu in universitati din Germania si Italia, recomandand tratamentele cu laserul stomatologic pentru imbunatatirea starii de sanatate orala.

Tratamente minim-invazive

De asemenea, stomatologia holistica practicata in cadrul clinicii Life Dental Spa promoveaza tratamentele minim-invazive realizate cu materiale biocompatibile precum ceramica, zirconiul sau fibra de sticla. Laserul stomatologic nu afecteaza tesuturile invecinate, fiind ,,prietenos” cu dintii in timpul tratamentului realizat eficient si rapid.

Abordarea diferita oferita de Life Dental Spa ofera o viziune moderna asupra stomatologiei: specialistii nostri ofera consiliere pacientilor cu privire la un stil de viata sanatos, recomandand utilizarea pastelor de dinti si a apelor de gura cu ingrediente naturale, lipsite de aditivi si conservanti artificiali. De asemenea, punem la dispozitie si diferite retete, pacientii nostri putand sa prepare acasa pasta de dinti pe care sa o utilizeze in timpul periajului zilnic.

Atmosfera relaxanta

Stomatologia holistica vede pacientul ca pe un intreg, astfel ca suntem foarte atenti atat la factorii fizici din timpul tratamentului, cat si la cei psihologici. In acest sens, avem deosebita atentie ca pacientii sa fie tot timpul informati corespunzator cu privire la manoperele ce urmeaza sa fie realizate, existant o cooperare medic-pacient. Astfel, se creeaza o atmosfera relaxanta si confortabila, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate la un nivel maxim de calitate.

Alege Life Dental Spa pentru tratarea afectiunilor dentare!
Programeaza-te ACUM!

Mai Multe
articole