De ce am ales sa colaborez cu Life Dental Spa?

Data

Cuprins

Relatia mea cu clinica Life Dental Spa dateaza inca din perioada studentiei (2012-2013), perioada in care am fost ajutor / asistent in aceasta clinica. Am avut norocul sa cunosc nucleul acestei clinici si am avut foarte multe lucruri de invatat atat pe plan professional, cat si psiho-social, abordarea pacientilor anxiosi si situatiilor dificile.

Multi ani mai tarziu, dupa oprirea unei colaborari lungi cu o alta clinica de renume din Bucuresti, am ales sa revin in acest colectiv. Am fost asimilat foarte rapid in acest grup, marea majoritate din aceasta echipa fiindu-mi cunoscuta. Am inceput imediat o colaborare interdisciplinara stransa, pacientii beneficiind de cel mai bun tratament din partea noastra.

Un lucru foarte important in aceasta echipa este respectul reciproc si lucrul in echipa. Cand fiecare dintre noi se izbeste de un zid, ne consultam pentru obtinerea rezultatului cel mai bun al pacientului.

Un alt criteriu esential al alegerii clinicii a fost dotarea de ultima generatie. Se stie ca stomatologia a evoluat foarte mult, iar fara investitie in tehnologie nu putem satisface nevoile pacientilor din anul 2020. Clinicile Life Dental Spa au investit constant in aparatura moderna, lasere cat si in cele mai bune materiale. Venind dintr-o clinica unde materialele difereau foarte mult, acest lucru nu a fost o problema si am primit tot ce am avut nevoie .

Faptul ca facem sedinte si training-uri periodic, discutam strategii si cazuri, ma face sa cred ca am ales bine acest colectiv. 

Laserele dentare si aplicarea lor eficienta in toate ramurile stomatologiei m-au facut sa vad o latura mai placuta a manoperelor  si o satisfactie mai mare a pacientilor. Inlocuirea bisturiului in chirurgie cu laserul dioda si eliminarea aproape totala a turbinei atunci cand curatam cariile cu dispozitivul Waterlase este un lucru de nepretuit. Pacientii pleaca mai fericiti, cu mai putine complicatii postoperatorii si o vindecare accelerata.

Cazurile complexe de supraprotezari pe implanturi au devenit o rutina, avand colaboratori pe partea de chirurgie cat si tehnica dentara de inalt profesionalism. Totul a devenit predictibil iar reusita cazului este garantata. 

Buna gestionare a programarilor de catre colegii din deparatamentul Receptie si  Call Center fac ca munca mea sa fie foarte eficienta. Un lucru extem de important in domeniul stomatologic este buna impartire a timpului. De multe ori insa, pot aparea situatii neprevazute atunci cand abordam un caz greu, multidisciplinar. Este bine sa ai pe cineva capabil sa reorganizeze tot programul in cazul in care apar decalari mari. Pacientii sunt mai fericiti ca nu trebuie sa astepte mult iar cazurile au suficient timp alocat pentru rezolvarea la ideal.

Mai Multe
articole