De ce am ales Clinica Life Dental Spa?

Data

Numele meu este Maria Craiciu. Sunt medic stomatolog specilalizat in  tehnologia laser. Am inceput acest drum al inovatiei cu mare incredere intr-o nisa a stomatologiei care ofera pacientilor o alta experienta la stomatolog. De mica am visat sa aleg un drum virgin, aparent mai dificil, insa care imi ofera satisfactia pionieratului. Am avut mentori care sa ma initieze si sa ma sprijine in a invata despre laser, mai mult decat zona de basic. Acest aspect, coroborat cu ambitia si dorinta de invatare, am ajuns, nu numai sa fiu cautata pentru ce ofer in materie de laser, ci si sa impartasesc din experienta mea, altor medici. Acestea doua imi ofera satisfactia faptului ca sunt pe drumul cel bun si imi indeplinesc visul.

Colaborarea mea la Clinica Life Dental Spa a inceput in urma cu mai bine de un an. Aici am regasit un concept unic in stomatologia din Romania, fapt care m-a facut facut sa imi doresc sa ofer pacientilor acel “altceva” pe care il doresc. Ne-am ales unii pe altii pentru ca suntem diferiti. Eu le ofer ambitie, perseverenta, dorinta de a creste cu fiecare zi care trece, organizare si punctualitate. Clinica ofera un cadru special, atat mie, cat si pacientilor nostri. Intreaga experienta este unica. 

Desigur, ca primul aspect il constituie cele doua tipuri de lasere pe care le pot folosi asa cum doresc conform experientei mele, fara bariere si chiar cu imboldul de a arata pacientilor beneficiile minunate pe care aceasta tehnologie le ofera. Sunt putine clinici care se pot mandri cu faptul ca au doua tipuri diferite de lasere care pot fi folosite aproape in cazul oricarei patologii dentare. In felul acesta, pacientii experimenteaza laserul si beneficiile lui, atat pentru ca ofera tratamente fara durere si fara anestezie (aceste lucruri sunt dorite de pacient cu prioritate), insa beneficiile lui sunt unimitoare din punct de vedere medical, asa cum spun si studiile efectuate de-a lungul anilor. El este mai eficient fata de metodele clasice si cu efecte secundare mult mai mici sau deloc. Trebuie mentionat faptul ca folosirea laserului face ca indicatia de antibiotice sa fie mult diminuata si poate dupa ce am trecut cu totii printr-o pandemie, vom realiza faptul ca:

-preventia este cea mai importanta. Sunt pacienti pe care i-am consultat in urgenta, mult prea multi care au neglijat sanatatea oro-dentara de-a lungul anilor si au platit un pret mare pe timp de pandemie. Cand ma refer la pret, ma refer nu neaparat la cel pur financiar (care nu este deloc de neglijat – preturile au crescut mult datorita impunerii masurilor speciale de catre Directia de Sanatate Publica, masuri care sunt deosebit de scumpe si greu de achizitionat in aceste perioade), ci si la durerea resimtita de pacienti, efortul de a gasi o Clinica dentara deschisa si pierderea de tesut dentar care se va resimti in special atunci cand va trebui tratata cauza, nu doar urgenta.

-mentenanta – intotdeauna m-am intrebat de ce cu masina avem mare grija sa mergem sa ii facem reviziile la timp, itp-ul, avem chiar si o carte tehnica in masina, la indemana. Sanatatea insa, spiritul nostru, hranirea sufletului sunt lucrurile cele mai importante in viata si totusi, ultimile de care avem grija.

– vorba “nu lasa pe maine, ce poti face astazi” cred ca si-a gasit mult mai bine sensul acum. Sunt atatea lucruri pe care spuneam ca le vom face maine, fara sa constientizam faptul ca maine poate fi o zi care sa ne schimbe viata.

– bunica avea o vorba: “suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine”. Tarziu am constientizat ca mare dreptate avea. Probabil, dupa aceasta pandemie, va urma o criza economica. Atunci cand folosesc termentul “criza” nu ma refer la ceva peiorativ, ci mai degraba la o schimbare: de perceptie, de gandire, de actionare. Intotdeauna, cand avem de investit bani in sanatate e bine sa ne gandim la rezultatul pe termen lung, nu la “cheltuiala” pe termen scurt. De fapt, avem de ales intre a cheltui bani si a investi bani in sanatate. Sa alegem investita, indiferent de contextul economic in care ne regasim.

Iata, ca desi titlul articolului a fost putin atins la inceput, cursul sau a fost tot in beneficiul pacientului. Acesta este motivul pentru care am ales Clinica Life Dental Spa… pentru ca atat ea, cat si eu cautam in primul rand beneficiul, sanatatea si starea de bine a pacientului.

Mai Multe
articole