Cum se poate folosi laserul dentar in sarcina?
blank

Data

Noi oferim pacientilor nostri tratamente fara durere cu ajutorul laserului dentar, ca si alternativa la procedurile cu freza. Tratamentele cu laser sunt o inovatie in acest domeniu si aduc o multime de beneficii pentru pacient:

  • Este confortabil, nu doare; 
  • Nu avem nevoie sa folosim anestezice;
  • Timp mai scurt de lucru; 
  • Reduce anxietatea pacientilor;
  • Reduce sangerarea;
  • Precizie ridicata.
  • Nu prezinta niciun risc, nici pentru mama si nici pentru fat.

Aceste tratamente cu laser sunt ideale pentru femeile insarcinate, ale caror gingii sau dinti pot sa fie sensibile din cauza schimbarilor hormonale. Este foarte important sa mentinem sanatatea gingiilor si a dintilor, iar tratamente cu laser, fara durere, sunt recomandate in aceste cazuri. 

In perioada sarcinii schimbarile hormonale pot sa duca la boli ale gingiei (gingivite) si carii.Gingivita se caracterizeaza prin tumefierea (umflarea) gingiei, disconfort si sangerare. Lasata netratata, aceasta evolueaza spre forme mai grave, ajungand pana la PARODONTOZA. Bacteriile care se dezvolta in timpul acestei boli, pot sa fie periculoase pentru fat, puitand duce la nastere prematura.  De aceea, vizitele regulate la dentist pe perioada sarcinii sunt foarte importante pentru a preveni aparitia acestor probleme. Putem sa folosim tehnologia laser in timpul procedurilor de curatare a dintilor (igienizari dentare) pentru a indeparta bacteriile, placa si tartrul care se formeaza pe dinti. Aceste proceduri nu provoaca nici un disconfort pacientilor, de aceea sunt cu precadere indicate la femeile insarcinate. 

Tehnologia laser este complet sigura pe toata perioada in care pacienta noastra este insarcinata, nu o sa folosim instrumente sau substante care ar putea sa va faca rau dvs. sau bebelusului. Daca in aceasta perioada, apar anumite leziuni carioase, vom discuta optiunile de tratament, vom face un plan de tratament cu care sa fiti confortabila si cu ajutorul laserului, chiar putem incepe sa le tratam, avand in vedere ca in aproximativ 99% din cazuri  nu este este nevoie sa folosim anestezie. Tehnologia laser face ca tratamentele sa fie mai confortabile si mai rapide. 

Daca esti insarcinata sau te pregatesti sa fii, atunci este mai important ca niciodata ca sa mentii o sanatate orala adecvata

In cele mai multe cazuri, nu o sa folosim anestezie deoarece procedurile cu laser sunt MINIM INVAZIVE si nu cauzeaza disconfort. De asemenea, nu o sa facem incizii, care lasa gingiile mai susceptibile la infectii. 

Viziteaza-ne astazi pentru ca dumneavostra si copilul dvs. sa beneficiati de ultima tehnologie laser si sa experimentati tratamentele fara durere!

Mai Multe
articole