Atunci când medicul stomatolog ne informează că avem nevoie să înlocuim o coroană dentară, cu toții ne dorim ca acest lucru să fie o experiență plăcută, care să cuprindă cât mai puține vizite la medicul stomatolog, o acuratețe mare, estetică și un cost bun.

Când necesită înlocuire o coroană veche?

Sunt multe aspecte importante pe care să le luăm în calcul atunci când stabilim dacă o coroană dentară trebuie schimbată sau nu. Deseori pacienții se desprind greu de coroanele vechi, însă trebuie știut că lipsa durerii provocate la nivelul acestora nu este un factor pe care să-l luăm în considerare atunci când stabilim când este indicat să schimbăm coroana dentară. 

Principalele motive care duc la înlocuirea acesteia sunt:

 

Ce să urmărești atunci când alegi clinica stomatologică potrivită pentru o înlocuire de coroană dentară?

Atunci când alegi clinica stomatologică pentru înlocuirea unei coroane dentare este important ca aceasta să întrunească calitățile de mai jos:

Tehnologia CAD/CAM oferă pacientului:

Ce servicii de protetică dentară oferă clinica stomatologică laser Life Dental Spa?

La clinica stomatologică laser Life Dental Spa , pacienții pot beneficia de  o gama largă de servicii de protetică de calitate, realizată CAD/CAM: estetică dentară avansată, protetică pe implant, Fast and Fixed, protetică dentară (coroane dentare, punți dentare întinse, inlay, olay).

Echipa de medici care oferă aceste restaurari au experiență în realizarea reabilitărilor complexe orale, cât și a esteticii de înaltă precizie, fiecare caz fiind analizat în detaliu pentru perfecțiunea serviciului medical oferit pacientului.

Există cazuri în care, pe lângă realizarea coroanelor dentare, este nevoie și de alte intervenții, cum ar fi: remodelarea gingiei pentru un nou contur gingival, modificarea nuanței dinților naturali – procedeul de albire, care este indicat să se efectueze înainte de realizarea coroanelor dentare . 

Medicii Life Dental Spa sunt perfecționați în tehnici minim invazive și tratamente fără durere, iar educația medicală continuă este un atuu. Datorită folosirii laserului dentar, multe din aceste operațiuni sunt confortabile pentru pacient, mersul la stomatolog devenind relaxant.