Cum poti scapa de proteza? Dinti ficsi in 24 de ore

Data

In era implantologiei orale actuale, cerintele pacientilor nostri impun pe langa calitatea actului medical, scurtarea timpului si a vizitelor la medic. Prin prisma aceasta, medicul curant ofera o multitudine de solutii in sfera reabilitarii orale, asigurand un tratament nu doar complet ci si eficient. Intelegem ca timpul este pretios si ne raportam la timpul pacientilor nostri cu empatie si devotament in practica medicala.

Edentatia totala sau lipsa tuturor dintilor de pe arcadele dentare, reprezinta o problema cu prevalenta foarte mare in ultimii ani, pe care protezele mobile o rezolva partial si ineficient.

Dezavantejele danturii mobile:

– disconfortul generalizat , bine cunoscut purtatorilor de proteze mobile
– calitatea scazuta a actului masticator si restrictiile alimentare
– rezorbtia osoasa generata de proteza, ulterior rezultand in lipsa stabilitatii sale
– timpul prelungit petrecut pentru a igieniza proteza zilnic

Luand in calcul aceste aspecte si dorind sa imbunatatim per total calitatea vietii pacientilor nostri , stiind ca dantura sanatoasa joaca un role extrem de important, oferim solutiile specialistilor nostri cu experienta in reabilitarile orale totale. Pentru a putea inlatura proteza mobila si a putea avea dinti ficsi, este nevoie de o serie de manopere succesive, pentru a creea suportul optim si a restabili functia masticatorie. Aceste proceduri le realizam cu un concept minim invaziv, implantul dentar fiind solutia optima si sigura pentru a obtine o lucrare dentara rezistenta.

Conceptul de FAST and FIXED

Acesta suplineste cerintele pacientilor oferind o reabilitare orala completa si rapida, scurtand timpul de tratament si de asemenea oferind dinti ficsi la 24 de ore dupa inserarea implantelor. Lucrarea provizorie mentine functia atat functia estetica si functionala si de asemenea sporeste increderea in sine a pacientului fost purtator de proteza, schimbarea fiind de asemenea un precursor pentru o imbunatatire rapida a calitatii vietii. Plecand cu dinti ficsi din cabinetele noastre, pacientul isi poate continua programul de zi cu zi fara a avea grija lipsei dintilor pana la integrarea implantelor dentare si a montarii lucrarii protetice definitve.
Fiind un cabinet stomatologie laser care se respecta, la Life Dental Spa se pune accentul pe o abordare minim invaziva a cazuisticii de implantologie/chirurgie , astfel tratamentul si vindecarea fiind rapide si fara durere. Fie ca vorbim de os sau de gingii, aportul complementar al laserului isi face simtite beneficiile atat imediat cat si pe termen lung.

Ce intelegem prin fast&fixed?

Prin Fast and Fixed intelegem inserarea implanturilor la pacientii care au dinti irecuperabili sau care nu mai au nici un dinte, oferind astfel suportul pentru lucrarea protetica ce se va incarca la nu mai putin de 24 de ore. Stiind necesitatile stomatologie actuale.
Raportat la cati dinti are un om, tehnica Fast and Fixed vine cu o abordare unica, nefiind nevoie de inserare de implant dentar pret in locul fiecarui dinte, ci folosirea a 4 , 6 sau 8 in functie de cazul respectiv, scurtand astfel tratamentul si reducand si costurile. Pret implant dentar variaza , insa folosind calitatea optima venim cu cele mai bune variante , nesacrificand in nici un fel calitatea.
Folosind tehnica Fast&Fixed, oferim avantaje dinti ficsi, inlaturand astfel minusurile evidente ale protezei mobile si efectelor sale negative asupra osului si gingiilor. Daca va doriti o dantura perfecta , puternica, aceasta tehnica reprezinta cea mai viabila solutie. Fast and fixed dezavantaje? Acestea sunt practic inexistente, comparabil cu lipsa tratamentului sau cu optarea pentru o proteza mobila. Exista o multitudine de beneficii, atat in ceea ce priveste estetica cat si usurinta instituirii igienei dentare. Pe o piata medicala dominata de diverse preturi implant dentar, subliniem importanta calitatii corelate cu pretul, precum si increderea in brand-urile folosite, cu care avem rezultate spectaculoase prin intermediul Fast&Fixed.

Cum sa obtii o dantura fixa in 24 de ore prin tehnica Fast&Fixed?

Prin intermediul consultatiei de specialitate in cadrul clinicii noastre, vom evalua in detaliu atat prin analiza specializata CBCT , cat si printr-un buletin de analize generale , toate datele necesare pentru stabilirea unui plan de tratament corect. Reusita tratamentului prin implant dentar pret de ani de zile, este realizabila prin calitatea actului medical precum si buna cooperare intre medic si pacient.
Calea catre o dantura perfecta incepe cu o planificare minutioasa , in care in primul rand igienizam si reducem drastic incarcatura bacteriana, precum si extractiile si chiuretajul asociat dintilor irecuperabili, pentru a pregati terenul pentru tot ce inseamna Fast&Fixed.

Va invitam sa ne cunoastem, sa intelegem mai bine necesitatile cat si doleantele dumneavoastra, in cadrul unei consultatii de specialitate unde medicii nostri implantologi va vor evalua situatia si va vor explica cum schimba vietile prin tot ce inseamna Fast&Fixed.

Pentru a lua cea mai buna decizie, in acord cu dorintele pacientilor, va invitam la o consultatie la cabinetul stomatologic!

Programeaza ACUM o consultatie in cadrul clinicii noastre!
Life Dental Spa – Magheru One!

blank

Autor:

Life Dental Spa

Mai Multe
articole