Life Dental Spa Iasi

Strada Nicolae Gane nr. 2, Iasi (Telefon 0311 094 714)

Iesenii se pot bucura acum de o noua clinica stomatologica deschisa – Life Dental Spa s-a extins in Iasi inca de la finalul anului trecut, oferind pacientilor tratamente holistice, moderne si COMPLET LIPSITE DE DURERE! 

Life Dental Spa este un intreg concept ce se bazeaza pe principiile stomatologiei moderne – instrumentele clasice, rotative, frezele, acele, toate sunt inlocuite de tehnologia ultra-moderna a laserului dentar! 

Lipsit de reactii adverse si extrem de versatil, laserul stomatologic este folosit in fiecare cabinet stomatologic Life Dental Spa Iasi!

Ce este stomatologia holistica?

„Holistica” este un termen ce desemneaza, teoretic, faptul ca intregul nu se reduce la partila sale componente. In ceea ce priveste medicina dentara, dr. Cristina Obreja, medic fondator Life Dental Spa, a decis sa implementeze si in cabinetele stomatologice din Iasi principiile holistice dentare, care constau in:

 1. Comunicare medic-pacient deschisa, pacientul fiind pe primul loc cand vine vorba de realizarea tratamentelor dentare 

Un principiul de baza pentru specialistii in stomatologie din Iasi este acela ca pacientul sa aiba parte de o experienta de cinci stele. 

Astfel, #LifeDentist-ii isi dau toata silinta sa mentina dintii naturali ai pacientului pe arcada cat mai mult timp, in special cand vine vorba de cei vitali. Folosirea laserului stomatologic si a materialelor biocompatibile contribuie semnificativ la mentinerea sanatatii orale prin terapii minim-invazive! 

 1. Folosirea tehnologiei moderne, bine-cunoscuta in afara granitelor tarii 

Dr. Cristina Obreja si-a obtinut titlul de medic specialist in laser dentar in urma studiilor efectuate in Germania. Tehnologia laser este destul de cunoscuta in tarile europene, romanii abia incepand sa cunoasca aceasta posibilitate de tratament, in clinica stomatologica din Iasi Life Dental Spa. 

Laserul stomatologic este biocompatibil, nedureros si minim-invaziv! Acesta foloseste doar lumina cu lungimi de unda diferite, intensitatea sa fiind setata in functie de sensibilitatea fiecarui pacient in parte, in scopul de a face intreaga procedura de tratament complet lipsita de disconfort! 

 1. Materiale biocompatibile de cea mai buna calitate

Atunci cand vine vorba de tratarea cariilor cu laserul dentar, in clinica stomatologica Iasi Life Dental Spa pacientii pot opta pentru plombele non-toxice: acestea se realizeaza din materiale biocompatibile, complet nedaunatoare pentru organism pe termen lung, fiind lipsite de aditivi si de compusi toxici. 

Totodata, biocompatibilitatea este esentiala si atunci cand e vorba de tratamentele restauratoare, indiferent ca acestea se realizeaza cu ajutorul implanturilor dentare sau a coroanelor dentare (a lucrarilor protetice fixe). 

In cabinetele stomatologice din Iasi, #LifeDentist-ii aleg sa foloseasca coroanele dentare confectionate din ceramica sau zirconiu, in detrimentul celor metalice. Aceste materiale sunt mult mai prietenoase cu tesuturile dentare si gingivale, dand dovada de rezistenta si de stabilitate timp indelungat. 

De asemenea, restaurarea pe implant dentar realizata in cabinetele stomatologice din Iasi da dovada de o longevitate de remarcat, deoarece #LifeDentist-ii aleg cea mai buna tehnologie, printre care se numara:

 • Folosirea implanturilor Nobel Bio Care, care beneficiaza de garantie pe viata 
 • Blue Sky Bredent este o alta marca de implanturi folosite cu incredere in Life Dental Spa dental clinic din Iasi, gratie proprietatilor superioare in ceea ce priveste integrarea la nivelul osului
 • Implanturile non-metalice, confectionate din zirconiu sau ceramica, dau dovada de o biocompatibilitate excelenta si de o estetica net superioara, fiind o alta varianta pe care o pot alege pacientii in cabinetele stomatologice din Iasi 
 • Protocolul PRGF ENDORET este realizat de catre specialistii in stomatologie din Iasi pentru a stimula regenerarea rapida, acesta constant in utilizarea plasmei recoltata de la pacient pe loc, in cadrul aceleiasi sedinte 

Astfel, noua clinica stomatoloigca deschisa Life Dental Spa din Iasi este locul ideal in care pacientii pot alege tratamente minim-invazive si biocompatibile, care sa asigure efecte timp indelungat!

Alege sa previi, nu doar sa tratezi!

Printre clinicile din Iasi se numara si Life Dental Spa, locul in care pacientii se pot bucura de o alta viziune in ceea ce priveste stomatologia

Pacientii cu frica de dentist, reticenti, inclusiv copiii de toate varstele, pot uita de anxietatea resimtita in trecut, cu ajutorul echipei de medici profesionisti #LifeDentisti!

De multe ori, pacientii sunt in cautarea unui medic calm, rabdator, care sa aiba grija de sanatatea orala a copiilor. Astfel, specialistii in stomatologie pentru copii din Iasi, prezenti in Life Dental Spa dental clinic Iasi, dau dovada de profesionalism la cel mai inalt nivel cand vine vorba de interactiunea cu cei mici.

Pentru #LifeDentistii din cabinetul stomatologic din Iasi, copiii reprezinta o provocare, deoarece insusirea unor obiceiuri benefice in ceea ce priveste mentinerea sanatatii orale este esentiala pentru un status oral bun de-a lungul vietii. 

Asadar, parintii care vor alege specialistii in stomatologie pentru copii din Iasi vor fi la curent cu recomandarile personalizate ale #LifeDentist-ilor, in ceea ce priveste prevenirea afectiunilor dentare ale micilor pacienti:

 • Dobandirea unui obicei in ceea ce priveste realizarea igienei orale inca de la varsta de 1-2 ani, implementat la inceput sub forma de joaca
 • Folosirea laserului dentar in cadrul procedurilor de tratament efectuate in cabinetul stomatologic din Iasi, tehnologia fiind extrem de sigura pentru a putea fi folosita la copii
 • Eliminarea obiceiurilor vicioase alimentare (consumul de dulciuri intre mese, bogate in zaharuri, precum si a sucurilor acidulate procurate din comert), totul cu ajutorul consilierii oferite de specialistii in stomatologie din Iasi
 • Vizitele ar trebui sa fie realizate periodic in clinica stomatologica din Iasi, pentru ca cel mic sa se familiarizeze cu mediul si cu echipa de #LifeDentisti, precum si cu procedurile nedureroase realizate cu laserul dentar

Alege principiile moderne ale stomatologiei pentru copii in Iasi! Expertii #LifeDentisti sunt pregatiti la cel mai inalt nivel pentru a oferi parintilor si copiilor o experienta de cinci stele in cabinetul stomatologic din Iasi!

Laserul dentar – tehnologie versatila ce ofera rezultate maxime

Printre clinicile dentare din Iasi se numara si Life Dental Spa, unde medicii au ales sa foloseasca tehnologia laserului dentar in majoritatea manoperelor medicale:

 • Odontoterapie, sau tratarea cariilor dentare
 • Parodontologie, pornind de la tratamentul gingivitei cu laserul si pana la oprirea din evolutie a temutei boli parodontale
 • Implantologie, pacientii care necesita implant dentar din Iasi putand sa opteze pentru interventia realizata cu ajutorul laserului dentar, cu rol adjuvant 
 • Chirurgie dentara, extractiile dentare laser fiind mult mai usor de suportat, pacientul bucurandu-se de o diminuare considerabila a disconfortului post-operator 
 • Endodotie, medicul dentist din Iasi alegand sa utilizeze atat microscopul, cat si laserul dentar, in scopul de a steriliza corect si eficient canalele radiculare si tesutul din jur 

Alege clinica stomatologica din Iasi si bucura-te de experienta de cinci stele oferita de specialistii Life Dental Spa, profesionisti in folosirea laserului dentar!

In Life Dental Spa dental clinic Iasi, pacientii sunt tratati cu ajutorul laserului dentar. Acesta ofera numeroase avantaje in ceea ce priveste sedintele de tratament, contribuind la:

  • LIPSA DURERII: Exact! Pacientii care aleg Life Dental Spa dintre clinicile dentare din Iasi pot uita de interventiile dureroase, invazive si cu recuperare dificila! Laserul stomatologic nu foloseste freze sau ace, fiind mult mai prietenos pentru tesuturile dentare si gingivale! 
  • Laserul are efect bactericid: Proprietatea luminii laser de a distruge bacteriile implicate in dezvoltarea cariilor dentare si a parodontozei este esentiala pentru a diminua recidiva si riscul de complicatii – medicul dentist din Iasi poate steriliza zona la nivelul careia se intervine cu ajutorul laserului stomatologic! 
  • Laserul nu atinge dintele: O noutate pe care Life Dental Spa a aduce, comparativ cu alte clinici din Iasi, este scaderea riscului de contaminare! Lumina laser are o putere de actiune pe cativa milimetri, astfel incat nu este necesar ca instrumentul sa atinga tesutul. Pacientii pot uita de contaminarea incrucisata! 
  • Regenerare rapida: un alt aspect esential, mai ales cand vine vorba de inserarea unui implant dentar in Iasi, este redobandirea calitatii vietii. Lumina laser este folosita ca terapie adjuvanta in cadrul interventiilor implantologice si chirurgicale, stimuland imunitatea locala. Asadar, pacientul se poate bucura de un discort aproape inexistent, revenind la activitatile zilnice mult mai repede. 
 • Opreste sangerarea: de un real ajutor pentru medicul dentist din Iasi, efectul hemostatic al laserului dentar este demn de luat in considerare! Interventiile chirurgicale se realizeaza mult mai usor, #LifeDentist-ul avand o vizibilitate maxima a campului operator. 

Alege Life Dental Spa dintre clinicile dentare din Iasi si uita de tratamentele clasice stomatologice! Programeaza-te ACUM pentru o sedinta de tratament realizata cu ajutorul laserului dentar!

Interventiile stomatologice – niciodata mai usoare

Printre clinicile din Iasi se numara si Life Dental Spa, noul sediu fiind deschis inca de anul trecut. Pacientii din nordul Moldovei au facut deja cunostinta cu principiile holistice ale #LifeDentistilor, preucm si cu tehnologia laser folosita cu succes inclusiv in cadrul inserarii unui implant dentar in Iasi! 

#LifeDentist-ii sunt extrem de pasionati de pricipiile conservatoare in ceea ce priveste interventiile stomatologice, printre care se numara:

 • Mentinerea dintilor naturali si vitali pe arcada cat mai mult timp, in scopul de a avea parte de o sanatate orala excelenta de-a lungul vietii
 • Sedinte de tratament usor de suportat, scurte, lipsite de durere, alaturi de o recuperare rapida si eficienta 
 • Interventiile invazive, de timpul implanturilor dentare si a extractiilor, sunt realizate utilizand adjuvant laserul dentar, doar atunci cand nu se mai poate opta pentru nicio alta procedura conservatoare 
 • Sfaturi personalizate cu privire la schimbarea stilului de viata si a ritualului de igiena orala, pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor 

Programeaza-te ACUM la noua clinica stomatologica deschisa in Iasi! Medicii stomatologi Life Dental Spa sunt pregatiti sa ofere tratamente fara ace, fara freze si fara durere!

Telefon
0311 094 714 Iasi
Life Dental Spa Iasi
Strada Nicolae Gane nr. 2, Iasi
Email
iasi@lifedentalspa.ro

Program Clinica

Vezi cum ti se potriveste programul nostru si programeaza o vizita!

Luni
8AM-9PM
Marti
8AM-9PM
Miercuri
8AM-9PM
Joi
8AM-9PM
Vineri
8AM-9PM
Sambata
8AM-4PM
Dr Cristina Obreja

Programeaza-teACUM!

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Suna
  Programeaza-te