Life Dental Spa București

Piața Victoriei, Strada Frumoasă nr. 42A, Sector1, București (Telefon 0318 282 274)
Bld. Gheorghe Magheru nr. 1-3, etaj 1, Clădirea Magheru One, Sector 1, București (Telefon 0318 282 274)

Din nefericire, din ce în ce mai mulți bucureșteni se confruntă cu probleme variate și, de multe ori, grave în ceea ce privește sănătatea oarlă: carii dentare, gingivită, parodontoză – afecțiuni care, netratate la timp, pot duce la pierderea graduală a dinților de pe arcadă. Medicii trag un semnal de alarmă, dând dovadă de profesionalism la cel mai înalt nivel în cadrul Life Dental Spa!

Pentru a veni în ajutorul pacienților, LifeDentiștii din clinica stomatologică Life Dental Spa sunt pregătiți periodic prin participare la training-uri, workshop-uri și congrese internaționale, fiind experți în folosirea tehnologiei de ultimă generație și a materialelor biocompatibile.

Clinica dentară Life Dental Spa

Life Dental Spa este un concept complet nou, care are ca principiu fundamental punerea pacientului pe primul loc. Astfel, în clinica stomatologică, pacienții beneficiază de un tratament complet, alături de îndrumare și de sfaturi personalizate oferite de echipa de dentiști din București. 

Stomatologia holistică este la baza întregului concept Life Dental Spa, fiecare medic dentist având foarte mare grijă să respecte principiile holistice în cadrul tratamentelor realizate în clinica din București si nu numai:

 • Cabinetele stomatologice Life Dental Spa sunt echipate cu tehnologie laser – laserul este un instrument inovator, minim invaziv și complet biocompatibil: pacienții se pot bucura de tratamente fără ace, fără freze și fără durere, realizate de specialiștii în stomatologie.
 • Pacienții au parte de o experiență de cinci stele în clinica stomatologică Life Dental Spa: materialele utilizate de către medicul dentist sunt biocompatibile, lipsite de aditivi și coloranți artificiali.
 • În clinicile din București, pacientul este pus pe primul loc, astfel încat LifeDentiștii oferă sfaturi personalizate, în scopul de a elimina cauzele care au dus la îmbolnăvire, astfel încât recidiva bolii să fie redusa la minimum.

Holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile lui componente, așa cum nici pacientul nu este tratat doar la nivelul cavității orale. Interesul specialiștilor Life Dental Spa este acela ca pacientul să își redobândească sănătatea orală și calitatea vieții, cu scopul de a menține un status oral corespunzător pentru un timp îndelungat! 

Alege Life Dental Spa București și beneficiază de tratamente stomatologice ultramoderne, realizate cu ajutorul laserului dentar!

Doua sedii bucureștene în care LifeDentiștii lucrează la nivel înalt

În clinicile stomatologice din București, LifeDentiștii oferă numeroase tratamente, în cadrul cărora laserul dentar este utilizat atât ca adjuvant, cât și ca instrument principal. Medicii dentiști sunt specialiști în cadrul numeroaselor domenii ale medicinii dentare, începând cu:

Parodontologie

Pacienții cu probleme gingivale care aleg clinicile stomatologice din București beneficiază de un tratament minim invaziv, complet lipsit de durere, care oferă rezultate estetice încă de la prima ședință! 

Indiferent că este vorba despre tratamentul gingivitei cu laserul sau despre Protocolul holistic unic al parodontozei, laserul dentar este tehnologia principală care asigură reușita tratamentelor realizate de LifeDentiștii din clinicile din București. 

Este deosebit de important ca țesutul gingival, care are un rol esențial în susținerea dinților pe arcadă, să fie examinat periodic. Tratamentul gingivitei cu laserul poate trata COMPLET inflamația gingiei, în timp ce parodontoza poate fi doar oprită din evoluție, odată ce aceasta s-a instalat!

Implantologie

De asemenea, este imperios de menționat faptul că medicii dentiști din clinicile stomatologice Life Dental Spa București optează întotdeauna pentru terapii conservatoare, realizate cu ajutorul laserului dentar

Scopul echipei de LifeDentiști este să mențină dinții naturali cât mai mult pe arcada dentară!

Cu toate acestea, există numeroase situații când  pacienții se prezintă în clinicile stomatologice din București cu dinți lipsă, în scopul de a beneficia de un tratament protetic restaurator, realizat pe bază de implanturi dentare.

Pentru a se bucura de un tratament cu rezultate excepționale, medicii dentiști din București, specialiști în implantologie, realizează în cadrul clinicilor dentare Life Dental Spa intervenții cu implanturi biocompatibile, de înaltă calitate precum: Nobel Bio Care, Blue Sky Bredent sau non-metalice, confecționate din ceramică sau zirconiu. 

În plus, implatologia realizată de specialiștii în stomatologie beneficiază de efectul adjuvant al laserului dentar, care constă în:

 • Stimularea regenerării post-operatorii, astfel încat pacientul NU mai are parte de disconfort post-operator, semn că țesutul se reface într-un timp record;
 • Diminuarea sângerării din timpul intervenției, LifeDentistul specialist în chirurgie dento-alveolară având parte de un câmp operator curat, cu maximă vizibilitate;
 • Un alt efect al luminii laser este acela de a diminua considerabil durerea ce poate apărea după intervenție, pacientul putând să îșii recapete obiceiurile zilnice cât mai repede.

Alege clinicile dentare Life Dental Spa din București și beneficiază de intervenții chirurgicale realizate cu ajutorul laserului dentar!

Endodontie

Un alt tratament foarte des întâlnit în clinicile din București Life Dental Spa este cel de canal, realizat de către specialiștii în stomatologie cu ajutorul laserului dentar si al microscopului. Utilizând tehnologia de ultimă generație, ultramodernă, medicii dentiști din București pot avea acces și vizibilitate net superioare, minimzandu-se riscul de eșec al sterilizării canalelor radiculare.

Alege sa previi cauza, nu doar efectul!

În clinicile  stomatologice Life Dental Spa, echipa de medici dentiști, îndrumată de dr. Cristina Obreja, pune foarte mare accent pe îndrumarea pacientului spre adoptarea unui stil de viață sănătos. 

Dr. Cristina Obreja este medic dentist în București și a pus bazele întregului concept prezent in toate clinicile Life Dental Spa, fiind specialistă în laser stomatologic

În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freze și fără durere.

Un aspect esențial pe care pacienții trebuie să îl ia în seamă atunci când aleg clinicile stomatologice din București este diminuarea riscului de apariție a recidivei. Motivele principale pentru care apar problemele dentare de tipul cariilor, infecțiilor și parodontozei sunt:

 • Lipsa igienei orale;
 • Nerespectarea vizitelor periodice la clinicile stomatologice din București;
 • Obiceiuri nocive, în special fumatul;
 • Alimentația necorespunzătoare, bogată în carbohidrați rafinați și în dulciuri bogate în zahăr (caramele, fondante, prăjituri procesate excesiv);
 • Consumul zilnic de sucuri carbogazoase, așa-zisele „băuturi carbogazoase”, care atacă smalțul dentar;
 • Bolile cronice, printre care se numărădiabetul;
 • Anumite dezechilibre hormonale, printre care sarcina, manopauza sau menstruația.

Medicul dentist în București care îmbrățișează principiile Life Dental Spa este deosebit de bine pregătit și înarmat cu foarte multă răbdare, pentru a putea oferi pacienților sfaturi cât mai bune cu privire la cum poate fi prevenită afecțiunea ce tocmai a fost tratată cu ajutorul laserului dentar. 

Astfel, este esențial să fie tratata și cauza: indiferent că a fost un obicei alimentar nociv sau o tehnică de igienizare nepotrivită, LifeDentiștii din clinicile stomatologice Life Dental Spa București vin cu o serie de propuneri personalizate pentru fiecare pacient în parte. Cele mai des întâlnite sunt: 

  • Invățarea, în cabinetele stomatologice din București, a unei tehnici de periaj corecte, în scopul ca acesta să fie efectuat cât mai bine, indiferent că se realizează cu o periuță manuală sau electrică; 
  • Dobândirea unor obiceiuri de a folosi mijloacele auxiliare de periaj dentar: ața dentară, dușul bucal, apa de gură.
  • Prescrierea, de către LifeDentist, a unor produse de igienă dentară naturale, lipsite de conservanți și aditivi artificiali, dăunători pentru organism.

De asemenea, LifeDentiștii încurajează pacienții să se prezinte periodic la un control de rutină. O simplă evaluare a dinților și gingiilor, realizată o dată la șase luni, este suficientă pentru a depista afecțiunile dentare aflate la început.

Observate într-o stare incipientă, acestea pot fi tratate eficient cu ajutorul laserului dentar, țesuturile bucurându-se de o refacere rapidă și lipsită de durere.

În plus, în cadrul aceleiași ședințe, pacienții pot opta și pentru un pachet complet de igienizare profesională, astfel încât igiena este menținută la un nivel optim.

Pachetul complet de igienizare profesională, realizat în cadrul clinicilor Life Dental Spa din București, cuprinde: 

 • Un detartraj cu ultrasunete; 
 • Un periaj profesional;
 • O procedură de Air-flow.

Life Dental Spa se extinde din ce in ce mai mult

Dupa ce tratamentele realizate de medicii dentiști Life Dental Spa s-au dovedi a fi LIPSITE DE DURERE, pacienții au prins încredere în întregul concept holistic. 

Astfel, clinicile Life Dental Spa s-a bucurat de un număr din ce în ce mai mare de cereri, fapt de a dus la deschiderea unui nou sediu de stomatologie în București!

Ambele clinici din București marca Life Dental Spa sunt echipate cu tehnologia ultramodernă a laserului dentar. Astfel, indiferent că pacienții aleg clinica din zona Victoriei sau din zona Universității, aceștia vor beneficia de experiențe de cinci stele alături de LifeDentiști! 

Zâmbetul perfect poate fi obținut acum cu ajutorul specialiștilor în stomatologie din București, indiferent de vârsta! Laserul dentar nu doar că este un instrument minim invaziv și biocompatibil, dar este și foarte versatil, putând fi utilizat în cadrul tratamentelor stomatologice la orice vârstă. 

Așadar, indiferent că este vorba de copii sau de persoane în vârstă, de proaspete mame care alăptează sau de femei însărcinate, laserul este soluția ideală! Lipsit de durere și de reacții adverse, laserul este folosit cu succes în clinicile stomatologice din București! 

Alege Life Dental Spa București și uită de tratamentele stomatologice clasice, dureroase și greu de suportat! Optează pentru principiile moderne și holistice ale experților LifeDentiști!

Telefon
0318 282 274 Bucuresti
Life Dental Spa Magheru
Bld. Gheorghe Magheru nr 1-3,
etaj 1, Cladirea magheru One
Sector 1, Bucuresti
Email
office@lifedentalspa.ro

Program Clinica

Vezi cum ti se potriveste programul nostru si programeaza o vizita!

Luni
8AM-9PM
Marti
8AM-9PM
Miercuri
8AM-9PM
Joi
8AM-9PM
Vineri
8AM-9PM
Sambata
8AM-4PM
Telefon
0318 282 274 Bucuresti
Life Dental Spa Victoriei
Piata Victoriei, Strada Frumoasa 42A, Sector1, Bucuresti
Email
office@lifedentalspa.ro

Program Clinica

Vezi cum ti se potriveste programul nostru si programeaza o vizita!

Luni
8AM-9PM
Marti
8AM-9PM
Miercuri
8AM-9PM
Joi
8AM-9PM
Vineri
8AM-9PM
Sambata
8AM-4PM
Dr Cristina Obreja

Programeaza-teACUM!

  Nume

  Prenume

  Adresa de E-Mail

  Numar Telefon

  Selecteaza orasul Oras

  Tratament solicitat

  Suna
  Programeaza-te