Un tratament de calitate începe cu o clinică stomatologică care are în centrul întregii activități pacienții. Așa a luat naștere Life Dental Spa Pitești: situată pe strada Mihail Kogalniceanu, nr. 7, bl. Efi 1, parter, a cărei misiune este de a oferi un serviciu stomatologic cuprinzător, specializat, cu o atenție sporită și de înaltă calitate.

Aplicând o tehnologie de ultimă generație cu materiale biocompatibile, prietenoase cu organismul uman, LifeDentiștii din clinica stomatologică Life Dental Spa Pitești își centrează atenția pe pacienți și pe nevoile lor. Astfel, pregătirea continuă a întregii echipe din clinica dentară Life Dental Spa Pitești este baza muncii lor zilnice. Din pasiunea pentru munca bine făcută și interesul pentru punerea pacienților pe primul loc, LifeDentiștii se informează constant, participând la cursuri, traininguri, workshop-uri, congrese și conferințe naționale și internaționale.

Stomatologia holistică este la baza întregului concept Life Dental Spa Pitești, fiecare medic dentist centrându-și atenția pe respectarea principiilor holistice în cadrul tratamentelor realizate în clinica din Pitești. Acest tip de stomatologie  tratează problemele dentare în contextul stării de sănătate generale a pacientului, a stilului său de viață și ia în considerare eliminarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor. Întotdeauna cu o abordare personală, aplicând tratament dentar de un nivel cu totul nou, Life Dental Spa Pitești ajută pacienții să restabilească albul zâmbetului, precum și sănătatea dinților prin:

 

În clinica stomatologică din Pitești, LifeDentiștii oferă numeroase tratamente, în cadrul cărora laserul dentar este utilizat atât ca adjuvant, cât și ca instrument principal. Medicii dentiști sunt specialiști în toate domeniile din cadrul medicinii dentare:
Mai mult, implantologia realizată de specialiștii în stomatologie beneficiază de efectul adjuvant al laserului dentar, care constă în:

La Life Dental Spa Pitești, medicii dentiști întâmpină pacienții într-un cadru primitor și elegant, care integrează cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei. De aceea, realizează tratamente dentare moderne, la cel mai înalt standard al calității, utilizând tehnologia de ultimă generație a laserului dentar. În cadrul tratamentelor stomatologice, laserul dentar vine cu o serie de avantaje pentru pacienți:

 

Pe lângă laserul dentar, LifeDentiștii clinicii Life Dental Spa Pitești sunt medici specialiști în toate domeniile: parodontologie, endodonție, coroane dentare, profilaxie, pedodonție, stomatologie holistică, ortodonție, estetică dentară.

 

Alege să previi cauza, nu doar efectul!

În cabinetele stomatologice Life Dental Spa, echipa LifeDentiștilor, îndrumată de dr. Cristina Obreja, dă o atenție sporită îndrumării pacientului spre adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Dr. Cristina Obreja este fondatorul rețelei de clinici stomatologice Life Dental Spa, fiind medic specialist în laser stomatologic. Cu o experiență vastă, obținută în cei peste 14 ani, dr. Cristina Obreja a consolidat și a introdus principiile stomatologiei holistice, stomatologie utilizată de echipa de LifeDentiști.  În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freză și fără durere.

Pentru că LifeDentiștii sunt dedicați în primul rând bunăstării pacienților, oferă tuturor celor care aleg Life Dental Spa Pitești suport personalizat și se orientează spre a diminua riscul de apariție a recidivei. Din nefericire, există multe cauze care duc la probleme dentare de tipul cariilor, infecțiilor și parodontozei, precum:

 

Medicii dentiști din Pitești, care îmbrățișează principiile Life Dental Spa, sunt foarte bine pregătiți și prezintă abilități de comunicare. Ei comunică cu pacienții cu privire la diagnosticul, tratamentul și îngrijirea preventivă și oferă informații tehnice într-un mod cât mai simplu, pentru a facilita înțelegerea pacienților în ceea ce privește tratamentele cu ajutorul laserului dentar.

Și pentru că își centrează atenția pe pacienți și pe nevoile lor, identifică și elimină cauzele care au dus la îmbolnăvire, pacienții având parte de consiliere personalizată precum:

 

Medicii dentiști ai clinicii Life Dental Spa Pitești oferă o atmosferă primitoare și sunt foarte prietenoși, politicoși, răbdători, onești și plini de compasiune. Ei încurajează pacienții să meargă periodic la un control de rutină pentru că o simplă evaluare a dinților și gingiiilor, realizată o dată la șase luni, este suficientă pentru a depista afecțiunile dentare aflate în fază incipientă: Observate într-o stare incipientă, acestea pot fi tratate eficient cu ajutorul laserului dentar, țesuturile bucurându-se de o refacere rapidă și lipsită de durere.

 

În plus, în cadrul aceleiași ședinte, pacienții pot opta și pentru un pachet complet de igienizare profesionale, astfel încât igiena este menținută la un nivel optim.

Pachetul complet de igienizare profesională realizat în clinica stomatologică Life Dental Spa cuprinde:

 

Scopul LifeDentiștilor este de a ajuta fiecare pacient să-și recapete zâmbetul și încrederea! Vizitează Life Dental Spa Pitești  și bucură-te de un nou concept în stomatologie!

 

Suna
Programeaza-te