Un tratament de calitate începe cu o clinică stomatologică care are în centrul întregii activități pacienții. Așa a luat naștere Life Dental Spa Brașov: situată pe strada Lungă nr. 159,  a cărei misiune este de a oferi un serviciu stomatologic cuprinzător, specializat, cu o atenție sporită și de înaltă calitate.

Aplicând o tehnologie de ultimă generație cu materiale biocompatibile, prietenoase cu organismul uman, LifeDentiștii din clinica stomatologică Life Dental Spa Brașov își centrează atenția pe pacienți și pe nevoile lor. Astfel, pregătirea continuă a întregii echipe din clinica dentară Life Dental Spa Brașov este baza muncii lor zilnice. Din pasiunea pentru munca bine făcută și interesul pentru punerea pacienților pe primul loc, LifeDentiștii se informează constant, participând la cursuri, traininguri, workshop-uri, congrese și conferințe naționale și internaționale.

Stomatologia holistică este la baza întregului concept Life Dental Spa Brașov, fiecare medic dentist centrându-și atenția pe respectarea principiilor holistice în cadrul tratamentelor realizate în clinica din Brașov. Acest tip de stomatologie  tratează problemele dentare în contextul stării de sănătate generale a pacientului, a stilului său de viață și ia în considerare eliminarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor. Întotdeauna cu o abordare personală, aplicând tratament dentar de un nivel cu totul nou, Life Dental Spa Brașov ajută pacienții să restabilească albul zâmbetului, precum și sănătatea dinților prin:

 • Cabinetele stomatologice Life Dental Spa Brașov sunt echipate cu tehnologie laser – laserul este un instrument inovator, non-invaziv și complet biocompatibil: pacienții se pot bucura de tratamente fără ace, fără freze și fără durere, realizate de specialiștii în stomatologie;
 • Pacienții au parte de o experiență de cinci stele în clinica stomatologică Life Dental Spa Brașov: materialele utilizate de către medicul dentist sunt biocompatibile, lipsite de aditivi și coloranți artificiali
 • În cabinetele stomatologice din Brașov, pacientul este pus pe primul loc, astfel încât LifeDentiștii oferă sfaturi personalizate, cu scopul de a elimina cauzele care au dus la îmbolnăvire, pentru ca recidiva bolii să fie redusă la minimum.

 

În clinica stomatologică din Brașov, LifeDentiștii oferă numeroase tratamente, în cadrul cărora laserul dentar este utilizat atât ca adjuvant, cât și ca instrument principal. Medicii dentiști sunt specialiști în toate domeniile din cadrul medicinii dentare:
 • ParodontologiePacienții cu probleme gingivale care aleg Life Dental Spa Brașov beneficiază de tratament non-invaziv, lipsit complet de durere, ce oferă rezultate estetice încă de la prima ședință. Indiferent că este vorba despre tratamentul gingivitei cu laserul sau despre Protocolul holistic unic al parodontozei, laserul dentar este tehnologia principală care asigură reușita tratamentelor realizate de LifeDentiștii din clinica din Brașov. Este deosebit de important ca țesutul gingival, care are un rol esențial în susținerea dinților pe arcadă, să fie examinat periodic. Tratamentul gingivitei cu laserul poate trata COMPLET inflamația gingiei, în timp ce parodontoza poate fi doar oprită din evoluție, odată ce aceasta s-a instalat!
 • Direcția LifeDentiștilor se îndreaptă spre a păstra dinții naturali cât mai mult timp posibil, încercând cu promptitudine să-i recupereze acolo unde condițiile clinice ale pacienților fac posibil acest lucru. Cu toate acestea, există numeroase situații când pacienții se prezintă în clinica stomatologica din Brașov cu dinți lipsă, în scopul de a beneficia de un tratament protetic restaurator, realizat pe bază de implanturi dentarePentru a se bucura de un tratament cu rezultate excepționale, medicii dentiști din Brașov, specialiști în implantologie, realizează intervenții cu implanturi biocompatibile, de înaltă calitate: Nobel Bio Care, Blue Sky Bredent sau non-metalice, confecționate din ceramică sau zirconiu.
Mai mult, implantologia realizată de specialiștii în stomatologie beneficiază de efectul adjuvant al laserului dentar, care constă în:
 • Stimularea regenerării post-operatorii, astfel încât pacientul NU mai are parte de disconfort post-operator, semn că țesutul se reface într-un timp record;
 • Diminuarea sângerării din timpul intervenției, LifeDentistul specialist în chirurgie dento-alveolară având parte de un câmp operator curat, cu maximă vizibilitate și precizie;
 • Un alt efect al luminii laser este acela de a diminua considerabil durerea ce poate apărea după intervenție, pacientul putând să își recapete obiceiurile zilnice cat mai repede cu putință.
 • Endodonție. Un alt tratament foarte des întâlnit în clinica din Brașov Life Dental Spa este cel de canal, realizat de către specialiștii în stomatologie cu ajutorul laserului dentar și al microscopului. Utilizând tehnologia de ultimă generație, ultramodernă, medicii dentiști din Brașov pot avea acces și vizibilitate net superioare, minimizându-se riscul de eșec al sterilizării canalelor radiculare.

La Life Dental Spa Brașov, medicii dentiști întâmpină pacienții într-un cadru primitor și elegant, care integrează cele mai noi tehnologii din domeniul stomatologiei. De aceea, realizează tratamente dentare moderne, la cel mai înalt standard al calității, utilizând tehnologia de ultimă generație a laserului dentar. În cadrul tratamentelor stomatologice, laserul dentar vine cu o serie de avantaje pentru pacienți:

 • laserul ajută la tratarea cariilor, tratamentul gingivitei, parodontozei, precum și în albirea dinților;
 • în operații, utilizarea laserului dentar reduce timpul de tratament și de coagulare, făcând recuperările mult mai rapide;
 • mai puține sângerări post-chirugicale;
 • lipsa durerii în timpul manoperelor;
 • în multe tratamente, anestezia nu este necesară;
 • menținerea vitalității dinților;
 • mai puține șanse de infecție, întrucât laserul dentar este steril, dar și bactericid, având proprietatea de a elimina bacteriile care produc boala;
 • Laserul dentar poate fi utilizat în cadrul tratamentelor stomatologice la orice vârstă. Așadar, indiferent că este vorba de copii sau de persoane în vârstă, de proaspete mămici care alăptează sau de femei însărcinate, laserul este soluția ideală, fiind lipsit de reacții adverse. 
 • stomatologia dentară cu lasereste precisă. Prin deosebirea țesutului infectat de cel sănătos, rezultatele sunt favorabile, căci laserul dezinfectează și stimulează țesuturile, ceea ce permite o vindecare mai rapidă.

Pe lângă laserul dentar, LifeDentiștii clinicii Life Dental Spa Brașov sunt medici specialiști în toate domeniile: parodontologie, endodonție, coroane dentare, profilaxie, pedodonție, stomatologie holistică, ortodonție, estetică dentară.

 

Alege să previi cauza, nu doar efectul!

În cabinetele stomatologice Life Dental Spa, echipa LifeDentiștilor, îndrumată de dr. Cristina Obreja, dă o atenție sporită îndrumării pacientului spre adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Dr. Cristina Obreja este fondatorul rețelei de clinici stomatologice Life Dental Spa, fiind medic specialist în laser stomatologic. Cu o experiență vastă, obținută în cei peste 14 ani, dr. Cristina Obreja a consolidat și a introdus principiile stomatologiei holistice, stomatologie utilizată de echipa de LifeDentiști.  În urma studiilor efectuate în cadrul Universității germane Aachen, dr. Cristina Obreja și-a însușit principiile holistice ale tratamentelor laser realizate fără ace, fără freză și fără durere.

Pentru că LifeDentiștii sunt dedicați în primul rând bunăstării pacienților, oferă tuturor celor care aleg Life Dental Spa Brașov suport personalizat și se orientează spre a diminua riscul de apariție a recidivei. Din nefericire, există multe cauze care duc la probleme dentare de tipul cariilor, infecțiilor și parodontozei, precum:

 • Lipsa igienei orale;
 • Nerespectarea vizitelor periodice la clinica stomatologică din Brașov;
 • Obiceiuri nocive, precum fumatul, roaderea unghiilor;
 • Alimentația necorespunzătoare, bogată în carbohidrați rafinați și în dulciuri bogate în zahăr (caramele, fondante, prăjituri procesate excesiv);
 • Consumul zilnic de sucuri carbogazoase, așa-zisele „băuturi carbogazoase”, care atacă smalțul dentar;
 • Bolile cronice, printre care se numără diabetul;
 • Anumite dezechilibre hormonale, printre care sarcina, menopauza sau menstruația.

 

Medicii dentiști din Brașov, care îmbrățișează principiile Life Dental Spa, sunt foarte bine pregătiți și prezintă abilități de comunicare. Ei comunică cu pacienții cu privire la diagnosticul, tratamentul și îngrijirea preventivă și oferă informații tehnice într-un mod cât mai simplu, pentru a facilita înțelegerea pacienților în ceea ce privește tratamentele cu ajutorul laserului dentar.

Și pentru că își centrează atenția pe pacienți și pe nevoile lor, identifică și elimină cauzele care au dus la îmbolnăvire, pacienții având parte de consiliere personalizată precum:

 • Învățarea, în cabinetele stomatologice din Brașov, unor tehnici de periaj corecte, având ca scop efectuarea corectă a acestora de către pacienți, indiferent că folosesc o periuță manuală sau una electrică;
 • Dobândirea unor obiceiuri de a folosi mijloacele auxiliare de periaj dentar: ața dentară, dușul bucal, apa de gură etc.;
 • Prescrierea de către LifeDentiști unor produse de igienă dentară naturale, lipsite de conservanți și aditivi artificiali, dăunători pentru organismul uman.

 

Medicii dentiști ai clinicii Life Dental Spa Brașov oferă o atmosferă primitoare și sunt foarte prietenoși, politicoși, răbdători, onești și plini de compasiune. Ei încurajează pacienții să meargă periodic la un control de rutină pentru că o simplă evaluare a dinților și gingiiilor, realizată o dată la șase luni, este suficientă pentru a depista afecțiunile dentare aflate în fază incipientă: Observate într-o stare incipientă, acestea pot fi tratate eficient cu ajutorul laserului dentar, țesuturile bucurându-se de o refacere rapidă și lipsită de durere.

 

În plus, în cadrul aceleiași ședinte, pacienții pot opta și pentru un pachet complet de igienizare profesionale, astfel încât igiena este menținută la un nivel optim.

Pachetul complet de igienizare profesională realizat în clinica stomatologică Life Dental Spa cuprinde:

 • Un detartraj cu ultrasunete;
 • Un periaj profesional;
 • O procedură de Air-flow.

 

Scopul LifeDentiștilor este de a ajuta fiecare pacient să-și recapete zâmbetul și încrederea! Vizitează Life Dental Spa Brașov  și bucură-te de un nou concept în stomatologie!

 

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Life Dental Spa Cluj
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te