Ce inseamna pentru mine colaborarea cu Life Detal Spa Iasi?

Data

Cuprins

Aceasta colaborare cu echipa Life Dental Spa Iasi o pot traduce prin oportunitatea de a cunoaște noi modalitati, metode, tehnici de abordare a terapiilor, cat si marire a motivatiei de perfectionare continua.

Personal, aceasta colaborare aduce o schimbare a perspectivei asupra abordarii afectarilor de ordin dentar si anume a stomatologiei holistice, un aspect nou in medicina dentara.   O vedere de ansamblu asupra vietii pacientului permite analiza  diferitilor factori care duc la aparitia afectarilor dentare. 

Medicii din echipa Life Dental Spa nu trateaza doar efectele, ci identifica cauza si o elimina. Pacientii sunt monitorizati si primesc ingrijirea pe termen lung a tratamentelor deja efectuate.  Folosirea materialelor cat mai biocompatibile fac procedurile medicale mult mai sigure si fara riscuri pentru pacientii clinicii noastre, ridicand standardul de calitate al vietii.

Ca si membru in Life Dental Spa Iasi pot afirma ca avem parte de sustinere si deschidere spre tot ce e nou, iar buna organizare a echipei largite, alaturi de proceduri clare si obiective exacte sunt motivele pentru care doresc sa fiu parte a acestei echipe.

Mai Multe
articole