Medic Stomatolog Chirurg

Dr Cristina Obreja

Alătură-te echipei noastre de medici stomatologi dinamici, eficienți și foarte motivați!

Medicii noștri stomatologi sunt cheia succesului lanțului de clinici stomatologice laser Life Dental Spa. Dacă ești medic stomatolog chirurg cu minim 5 ani de experiență și dorești să faci parte din echipa noastră în permanență motivată, orientată către rezultate și concentrată pe calitate, punând întotdeauna pacientul pe primul loc, trimite-ne CV-ul tău la adresa stefan@lifedentalspa.ro! 

Fii parte dintr-o echipă în formare și dezvoltare continuă la Life Dental Spa și coordonează echipa de chirurgie a clinicilor noastre!

Cercetarea, inovația și calitatea au reprezentat întotdeauna elementele prin care ne-am exprimat pasiunea pentru stomatologie și care, în consecință, au caracterizat modul de operare al întregului lanț de clinici Life Dental Spa.

Cerințe: 

  • Posibilitatea de a fi dispus a merge în deplasări în toate clinicile Life Dental Spa din țară;
  • Este necesară capacitatea de a efectua proceduri de dinți ficși în 24 de ore, adiții osoase, sinus lift etc; 
  • Capacitatea de a dezvolta, planifica și implementa planuri de tratament cuprinzătoare; 
  • Dorința de a folosi ultratehnologia noastră modernă, laserul stomatologic, în tratamentele chirurgicale;
  • Profilul este completat de empatie, respect și atenție în privința pacientului, abilități de management și motivația echipei de lucru.

La Life Dental Spa, vei avea ocazia să îți îmbogățești și să îți dezvolți cariera profesională într-o companie solidă, într-un mediu modern și inovator, în care contribuțiile tale vor fi evaluate în mod corespunzător. De asemenea, vei avea:

  • Oportunități constante de creștere , lucrând într-o echipă dedicată radical excelenței și care nu încetează să lucreze din greu pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și performanța;
  • Tehnologii și echipamente de ultimă generație;
  • Satisfacție pentru că am tratat din ce în ce mai mulți pacienți, deoarece suntem capabili tratăm zeci de mii de zâmbete în fiecare an

APLICĂ ACUM și munca ta va fi apreciată!

Așteptăm CV-ul tău la adresa: stefan@lifedentalspa.ro!

Suna
Programeaza-te