Studiu de caz – Imobilitate dentara

Pacienta s-a prezentat in cadrul clinicii Life Dental Spa cu speranta si convingerea ca va reusi sa gaseasca o solutie pentru boala parodontala severa de care suferea de aproximativ 20 ani. S-au incercat multiple tratamente chirurgucale si non-chirurgicale de-a lungul timpului dar fara vreun succes pe termen lung.

Pacienta prezenta mobilitate dentara accentuata la toti dintii, retractie osoasa masiva, inflamatie gingivala si puroi.

imobilitate dentara

S-a efectuat igienizarea primara completa: detartraj subgingival, periaj profesional si air-flow dupa care au fost efectuate 3 sedinte de tratament laser pentru boala parodontala. 

  • Dupa prima sedinta se observa scaderea inflamatiei gingivale si inceperea vindecarii si dintii incep sa nu mai aiba mobilitate.
  • Dupa a doua sedinta efectele tratamentului sunt din ce in ce mai evidente. Mirosul neplacut cauzat de infectia bacteriana parodontala este aproape inexistent.
  • Dupa a treia sedinta gingia este complet vindecata.

Pacienta este sfatuita sa urmeze igiena cu strictete ca si pana acum si acasa, cat si igienizarile profesionale in cabinetul stomatologic. 

Pacienta zambeste si este fericita pentru ca in sfarsit a reusit sa scape de boala parodontala:

Dr. Laura Mircea cu pacient fericit

 

Dr. Laura Ioana Mircea

Afla mai multe detalii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Life Dental Spa Cluj
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te