Studiu de caz – Dinti ficsi intr-un timp foarte scurt

decembrie 5, 2020by Dr. Cazimir Vlasie0

Pacienta sa prezentat in clinica dorind o imbunatatire atat estetica, cat si functionala. A vizitat mai  multe clinici, dar nu a fost multumita de planurile de tratament propuse. 

Am inceput sa studiem cazul, iar pe baza unui computer tomograf am constatat ca putem realiza o interventie de tip fast and fixed la maxilar, cat si la mandibula.

Interventiile de tip fast and fixed presupun inserarea unor implanturi si realizarea unei lucrari protetice provizorii in maxim 48 de ore. Interventia este un real success la nivel mondial si cea mai buna varianta pentru pacientii care au dinti irecuperabili sau nu mai au dinti deloc. 

Situatia initiala nu era deloc favorabila, atat estetic cat si functional, pacienta avand zambet gingival si o creasta osoasa foarte neregulata. 

studiu de caz imagine 1

Interventia chirurgicala a decurs perfect, pacienta beneficiind de 6 implanturi la maxilar si curatarea focarelor de infectie de la mandibula.

La sfarsitul interventiei, medicul protetician (dr. Vlasie Cazimir) a amprentat pozitia implanturilor, iar laboratorul de tehnica dentara a realizat lucrarea provizorie in aceeasi zi.

Seara, in jurul orei 20 00 pacientei i se monteaza provizoria superioara si zambeste usurata dupa o zi  lunga!

studiu de caz 2

Pacienta a asteptat cateva luni pentru vindecarea de la mandibula si fiind foarte multumita de vindecarea rapida de la primul fast and fixed decide sa facem aceeasi interventie si la mandibula.

Interventia a decurs iarasi perfect, iar pacienta are dinti provizorii, functionali si la maxilar, si la mandibula !

La cateva zile dupa montarea provizoriei inferioare, pacienta zambeste in sfarsit usurata. Cu aceste provizorii se va sta cateva luni, urmand la final lucrarile protetice definitive. Acestea vor imbunatati estetica si vor completa  functia mai mult, in final dentitia pacientei fiind total functionala.

studiu de caz 3

Dr. Cazimir Vlasie

Afla mai multe detalii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Interga Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te