Life Dental Spa Iasi si laserul dentar. De ce am ales aceasta clinica stomatologica?

octombrie 23, 2020by Dr. Cristina Antohi0

In calitatate de medic dentist  am ales Clinica Life Dental Spa ca si locatie de a profesa, deoarece ofera un ambient placut prin prima echipei atat cat si a dotarilor la standard inalte permitandadu-ne sa le oferim pacientilor/ clientilor nostri serviciile necesare unei sanatati orale in conformitate cu patologia aferenta.

Din perspectiva mea ca si specialist in endodontie un rol important in tratamentul de canal il reprezinta atat asistarea lui sub magnificatie, reprezentata fiind de microscop atat cat si metodele adjuvante cum ar fi activarea irigantului canalar cu laserul ce vine sa completeze prepararea mecanica adecvata patologiei existente avand drept scop indepartarea biofilmului bacterian.

Laserul de asemenea este util si in sterilizarea canalara atunci cand de confruntam cu leziuni periapicale si ne dorim vindecarea lor in idea conservarii dintelui, lucru ce vine in beneficiul pacientului atat prin faptul ca nu mai este expus unei interventii chirurgicale (extractie/rezectie apicala) cat si finanaciar vorbind evitandu-se varinta implantara.

Luand in considerare colaborarea interdisciplinara endodont-chirurg laserul Er:Yag este util in realizarea rezectiilor apicale in asociere cu dioda pentru tratamentul de canal pe acelasi dinte avand drept rezultat vindecarea mult mai rapida si cu o senzatie dureroasa scazuta aproape de zero, iar rezultatul final fiind cel de conservare a dintelui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Life Dental Spa Cluj
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te