Fast&Fixed – solutia pentru a scapa de proteza mobila

octombrie 5, 2020by lifedentalspa2

Din pacate, foarte multi pacienti se prezinta la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi atunci cand este prea tarziu, dupa ce foarte multi dinti s-au pierdut de pe arcadele dentare din variate motive. Cu toate ca situatia poate parea tragica, #LifeDentist-ii vin cu solutia perfecta – sistemul Fast&Fixed! 

Ce este Fast&Fixed? 

Cand vine vorba de procedurile chirurgicale de inserare a implanturilor dentare, Fast&Fixed este optiunea ideala pentru pacientii edentati total

Procedura Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 24 de ore – consta in inserarea a mai multe implanturi ce servesc drept suport pentru o lucrare protetica fixa intr-o singura vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti si Iasi. 

Implanturile dentare vor juca rolul radacinilor artificiale, la nivelul acestora atasandu-se bonturi protetice care vor sustine lucrarea protetica provizorie. 

Cu alte cuvinte, intr-o singura zi, pacientul beneficiaza si de inserarea implanturilor, precum si de atasarea coronitelor dentare. Astfel, pacientul se bucura de o restaurare functionala si estetica rapid, sigur si eficient! 

Cate implanturi sunt inserate?

Majoritatea pacientilor care aleg sistemul Fast&Fixed in clinicile stomatologice Life Dental Spa sunt edentati total, adica au pierdut toti dintii de pe ambele arcade. Pentru a uita de clasica proteza mobila, inestetica si inconfortabila, #LifeDentist-ii recomanda sistemul Fast&Fixed, care consta in:

 • Inserarea unui numar de 6 implanturi superior, la nivelul osului maxilar 
 • Inserarea unui numar de 4 implanturi inferior, la nivelul mandibulei

Inserarea implanturilor dentare laser este o procedura larg intalnita in clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti. Fiind vorba de o interventie chirurgicala ampla, laserul stomatologic este instrumentul ideal, tehnologia sa ultramoderna asigurand multiple avantaje: 

       -Stimularea osteointegrarii implanturilor, adica a formarii de os in jurul implantului propriu zis, ceea ce este de importanta covarsitoare pentru stabilitatea ulterioara a acestuia 

 • Limitarea hemoragiei din timpul procedurii, campul operator fiind mentinut curat si vizibil 
 • Sterilizarea tesuturilor la nivelul carora se intervine, bacteriile fiind distruse 
 • Actiune minim-invaziva la nivelul gingiei si osului alveolar, gratie proprietatilor laserului stomatologic 
 • Stimularea regenerarii si a refacerii rapide a tesutului 

In plus, pentru a accelera procesul de vindecare, #LifeDentist-ii recomanda procedura Endoret – plasma bogata in factori de crestere. Pe scurt, pacientului i se recolteaza aproximativ 10 ml de sange, cantitate ce va fi centrifugata, in urma procesului obtinandu-se o plasma bogata in factori de crestere care va stimula regenerarea. 

Care sunt avantajele sistemului Fast&Fixed?

#LifeDentist-ii pun foarte mare pret pe informarea completa a pacientului cu privire la toate procedurile incluse in planul de tratament. Astfel, pacientii care aleg sistemul Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 24 de ore, cunosc avantajele acestei proceduri, si anume:

 

 • Lucrarea protetica provizorie este atasata in acceasi sedinta 
 • Procedura nu provoaca durere si disconfort, caci pacientul beneficiaza de anestezie 
 • Estetica si fizionomia sunt imbunatatite considerabil 
 • Masticatia se va realiza mult mai facil
 • Dintii ficsti sunt obtinuti in doar 24 de ore

 

 

 

 

In urma procedurii de inserare a impșanturilor dentare, pacientul trebuie sa astepte aproximativ 6 luni, perioada aferenta procesului de osteointegrare. 

Intr-o noua vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti, pacientul va beneficia de evaluarea procedurii de inserare si osteointegrare. Daca totul este in regula, dupa cele 6 luni, lucrarea protetica provizorie poate fi inlocuita cu cea definitiva. 

Alege Life Dental Spa si beneficiaza de voucher-ul de 500 de euro oferit pentru procedura Fast&Fixed, dinti ficsi in doar 24 de ore!

2 comments

 • Pintilie sorin

  octombrie 10, 2020 at 9:28 am

  Cat costa o coroana dentară cu 10 dinti de portelan fixă eu am implanturile .

  Reply

  • Dr. Cristina Obreja

   octombrie 12, 2020 at 12:59 pm

   Buna ziua,

   Preturile pot varia de la un caz la altul, asa ca va recomand sa veniti in clinica noastra pentru un control stomatologic, astfel, veti afla pretul.

   Va puteti programa la numarul de telefon 0318 282 274 pentru Bucuresti sau la 0311 094 714 pentru Iasi.

   Multumim!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te