Dinti ficsi pe implanturi in 24 de ore – solutia eficienta a anului 2020

septembrie 4, 2020by lifedentalspa0

Evoluția tehnologică în domeniul stomatologiei face progrese remarcabile, transformând procedurile clasice, complexe și greu de suportat de către pacient în manopere simple, rapide și cu rezultate excelente! 

Life Dental Spa beneficiază de tehnologie ultramodernă 

Cu ajutorul echipamentului de ultimă generație, echipa de medici profesioniști #LifeDentisti a găsit soluția potrivită pentru pacienții care doresc dinți ficși în doar 24 ore sistemul Fast&Fixed. 

Procedura Fast&Fixed se adresează în special pacienților care și-au pierdut toții dinții de pe ambele arcade, fiind vorba despre un tratament restaurator protetic realizat pe baza unor implanturi dentare de ultimă generație:

 • BlueSky Bredent, cu o suprafață adaptată pentru facilitarea osteointegrării 
 • Nobel Biocare, ce asigură garanție pe viață, dovedind o aplicabilitate la cel mai înalt nivel 

Pe scurt, pacienții care își doresc redobândirea esteticii și a funcționalității în timp record, pot opta pentru procedura Fast-Fixed – cu ajutorul celor 6 implanturi inserate pe osul maxilar, respectiv 4 la nivelul mandibulei, va fi susținută o lucrare protetică totală, provizorie, timp de aproximativ 6 luni. 

Cele 6 luni reprezintă perioada de osteointegrare, pe parcursul căreia implanturile se vor integra la nivelul osului alveolar, timp în care pacientul se poate bucura de estetica și funcționalitatea oferite de lucrarea protetică atașată de implanturi. 

Ulterior, la finalul perioadei de osteointegrare, este necesară o nouă vizită la cabinetul stomatologic din București pentru a verifica starea implanturilor. Dacă totul este în regulă, lucrarea provizorie va fi înlocuită cu cea definitivă, pacientul putându-se bucura de reușita tratamentului Fast&Fixed! 

Alege clinicile Life Dental Spa și bucură-te de tratamente stomatologice realizate la cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate!

Cine poate beneficia de dinți ficși pe implanturi în doar 24 de ore?

Sistemul Fast&Fixed vine în ajutorul pacienților care își doresc un tratament complet într-un timp record, fiind recomandat în special turiștilor străini care aleg clinicile Life Dental Spa pentru tratamente stomatologice. 

În urma unei singure consultații în cabinetul stomatologic din București, pacienții pot afla dacă procedura Fast&Fixed este cea mai bună variantă de tratament, aceasta fiind recomandată în special:

 • Pacienților care, deși mai au câțiva dinți rămași pe arcadă, nu pot beneficia de o lucrare protetică fixă, clasică din cauza lipsei de sprijin dentar suficient 
 • Pacienților care nu mai au niciun dinte pe arcadă și nu își doresc o proteză totală mobilizabilă 

Car sunt pașii de tratament pentru sistemul Fast&Fixed? 

Fiind unul dintre cele mai moderne tipuri de tratament restaurator la ora actuală, sistemul Fast&Fixed asigură redobândirea unui zâmbet estetic în doar 24 de ore! 

Înainte de a se bucura de rezultat, pacienții care aleg clinicile Life Dental Spa sunt informați complet de către echipa de #LifeDentisti cu privire la toți pașii ce trebuie urmați, și anume:

  • Efectuarea unui consult de specialitate în cabinetul stomatologic, unde #LifeDentist-ul specialist în chirurgie orală evaluează statusul dentar al pacientului 
  • Efectuarea de analize suplimentare, de tip radiografie sau CT, pentru a putea observa calitatea și cantitatea osului alveolar 
  • Tratarea tuturor afecțiunilor prezente în cavitatea orală care ar ridica riscuri în ceea ce privește reușita procedurii Fast&Fixed (tratamentul gingivitei cu laserul, tratarea cariilor, inlocuirea lucrarilor vechi, etc- in cazul in care pe arcada antagonista exista dinti ce vor fi pastrati.)
  • Intervenția chirurgicală propriu-zisă, urmată de perioada de osteointegrare și de înlocuirea lucrării protetice cu cea definitivă

 

 

 

Alege sistemul Fast&Fixed și redobândește dantura pierdută în doar 24 de ore cu ajutorul echipei de #LifeDentisti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Interga Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te