De ce am ales sa colaborez cu Life Dental Spa Iasi?

octombrie 21, 2020by Dr. Marcela Terchea0

Colaborarea mea cu aceasta clinica a inceput in anul 2020 cand aceasta Clinica si-a deschis portile si in Iasi. Pana acum in orasul nostru au existat multiple oportunitati de colaborare, dar nici una nu se deosebea prin nimic de cealalta. 

 

Acelasi concept de stomatologie clasica, pe alocuri contemporan dar nu inovator. Specializarea aleasa de mine, respectiv ramura care trateaza problemele parodontale nu putea fi tinuta in frau decat de catre chirurgia parodontala. 

Studiile din afara tarii aratau ca tratamentul poate fi si minim invaziv cu ajutorul laserului, dar in Romania singura Clinica ce trata aceasta afectiune in acest mod era Life Dental Spa din Bucuresti

La aflarea vestii ca imi voi putea exercita munca acasa, aici in Iasi, beneficiind de aceeasi tehnologie inovatoare si de acelasi protocol m-a determinat sa incep colaborarea cu aceasta Clinica. Pe tot parcursul specializarii mele in Laser anterior colaborarii alaturi de colegii din Bucuresti am stiut ca succesul terapeutic va rasuna si in Iasi. 

Faptul ca protocolul de tratament este unul holistic ce pune in centru pacientul ca intreg si nu doar afectiunea ne ajuta pe termen lung sa mentinem rezultatele muncii noastre, atat a mea ca si medic cat si a pacientului. 

Un tratament eficient inseamna intotdeauna colaborare medic pacient si nu doar manopere aplicate in cabinet. Ma bucura nespus faptul ca pacientii incep sa inteleaga tot mai mult ca Boala Parodontala poate fi stagnata, ca dintii pot fi pastrati si ca pornesc cu  incredere in tratarea acesteia. 

Aceasta incredere si apreciere ma fac sa ofer pacientilor mei tratamente de top si impreuna reusim sa redam zambetul Orasului Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
S.C. Interga Medical Services S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te