Ce inseamna pentru mine colaborarea cu Life Detal Spa Iasi?

octombrie 22, 2020by Dr. Andreea Cazacu0

Aceasta colaborare cu echipa Life Dental Spa Iasi o pot traduce prin oportunitatea de a cunoaște noi modalitati, metode, tehnici de abordare a terapiilor, cat si marire a motivatiei de perfectionare continua.

Personal, aceasta colaborare aduce o schimbare a perspectivei asupra abordarii afectarilor de ordin dentar si anume a stomatologiei holistice, un aspect nou in medicina dentara.   O vedere de ansamblu asupra vietii pacientului permite analiza  diferitilor factori care duc la aparitia afectarilor dentare. 

Medicii din echipa Life Dental Spa nu trateaza doar efectele, ci identifica cauza si o elimina. Pacientii sunt monitorizati si primesc ingrijirea pe termen lung a tratamentelor deja efectuate.  Folosirea materialelor cat mai biocompatibile fac procedurile medicale mult mai sigure si fara riscuri pentru pacientii clinicii noastre, ridicand standardul de calitate al vietii.

Ca si membru in Life Dental Spa Iasi pot afirma ca avem parte de sustinere si deschidere spre tot ce e nou, iar buna organizare a echipei largite, alaturi de proceduri clare si obiective exacte sunt motivele pentru care doresc sa fiu parte a acestei echipe.

Dr. Andreea Cazacu

Afla mai multe detalii aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
Life Dental Spa Bucuresti
Life Dental Spa Iasi
Life Dental Spa Cluj
Cod Unic de Inregistrare 24144100
Nr. Inmatriculare J40/11701/2008
Social Networks

Viziteaza Life Dental Spa pe mediile de socializare si interactioneaza cu noi. Nu uita sa dai follow si share pentru a primi ultimele noutati.

COPYRIGHT © 2021. Continutul acestui site este protejat de legea dreptului de autor. Reproducerea partiala sau integrala a continutului se va face doar cu acordul Life Dental Spa. Dezvoltat de MBUIDESIGN

Suna
Programeaza-te