Aparatul Dentar Invizibil – Spark

detasabil, sub forma de gutiera transparenta.

Play Video

Nu te simți confortabil cu zâmbetul tău și cauți o soluție ortodontică fără a purta brackets?

Acum, cu aparatul ortodontic invizibil este posibil să ai dinți perfect aliniați fără a purta brackets! Aparatul invizibil este o tehnică ortodontică de ultimă generație care îndeplinește cerințele pe care le aștepți de multă vreme de la ortodonție: mai mult confort, mai puțină durere, mai multă estetică.

Beneficiile Aparatului Dentar Invizibil Spark

De ce sa alegi Aparatul Dentar Spark

care îndeplinește cerințele pe care le aștepți de multă vreme de la ortodonție: mai mult confort, mai puțină durere, mai multă estetică.

astfel încât dinții tăi să se alinieze fără ca nimeni să observe și să ajute la corectarea tuturor tipurilor de malocluzii.

Un aparat ortodontic invizibil va fi purtat între 9 și 18 luni, în funcție de complexitatea cazului (în loc de 1,5-2 ani, în cazul unui aparat clasic cu brackeți)!

Metoda acestui aparat ortodontic este complet invizibilă, îți permite să nu îți schimbi obiceiurile alimentare și permite o igienă orală perfectă deoarece fiind detașabilă, facilitează curățarea zilnică a dinților.

transparente care îl fac perfect pentru tratamentul pacienților adulți: nu sunt vizibile și minimizează jena chiar și la locul de muncă.

Cum arata Aparatul Dentar Invizibil Spark

Este conceput special pentru tine!

Această metodă este cea mai bună soluție pentru zâmbetul tău, asigurând un aparat transparent special făcut pentru dantura ta!

Consultă un specialist Life Dental Spa

Medicul dentist specialist știe ce e mai bine pentru zâmbetul tău. Nu te mulțumi cu puțin și vino la o consultație!

Nu mai aștepta. Acum, toate motivele care te țineau departe de albul strălucitor al dinților au dispărut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Completeaza Formularul de Programare