Îţi doreşti un “Zâmbet Drept” – dar Nu îţi plac aparatele dentare cu brakets şi arcuri?

Avem soluţia:
APARATUL DENTAR INVIZIBIL

iti oferim consultul initial, planul de tratament si oferta de pret personalizata!

Play Video

Urmareste Video:

Play Video

Ai nevoie de un Aparat Dentar, dar nu îți place

ideea aparatelor Clasice?

Invisalign este un aparat ortodontic de ultima generatie care ajuta la corectarea malpozitiilor(dinti strambi sau inghesuiti) folosind o serie de aliniatori detasabili, aproape invizibili care sunt perfect adaptati la structura dentara.
Este recomandat persoanelor care doresc sa isi transforme zambetul intr-un mod eficient si comod sau care au o activitate sociala si profesionala intensa.

Beneficiile Aparatului Invizibil sunt:

Care este procedura de tratament?

sa fie tratate eventualele carii existente iar daca este necesar, se poate efectua si un detartraj sau periaj profesional. Medicul specialist va face radiografii, fotografii, va amprenta ambele arcade si inregistra muscatura. Dupa care amprentele vor fi trimise catre laborator pentru a fi scanate.

intr-un soft de specialitate unde se va realiza un mulaj 3D, cu ajutorul caruia va fi realizat planul de tratament. Pacientul are posibilitatea de a vedea de la bun inceput rezultatul final, evolutia tratamentului si perioada in care el va trebui sa poarte acest aparat.

aplicarea unor elemente din plastic (gutiere), care indreapta dintii gradual, aplicand o forta controlata si constanta asupra acestora.

seturi de gutiere care vor fi schimbate o data la doua saptamani iar acestea trebuiesc purtate aproximativ 22 de ore pe zi. Pe masura ce gutierele vor fi schimbate, dintii vor migra putin cate putin, pana se ajunge la rezultatul dorit.Durata tratamentului variaza in functie de complexitatea cazului, intre 9 si 18 luni.

Vrei și tu un Zâmbet perfect drept?

Nu mai aștepta. Acum, toate motivele care te țineau departe de albul strălucitor al dinților au dispărut!

Programeaza-te si lasa-ne sa avem grija de sanatatea ta bucala – FARA DURERE “de densist”!

Completeaza Formularul de Programare