Atunci cand un pacient a pierdut un dinte de pe arcada din motive variate, este absolut necesara vizita la cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru a inlocui dintele lipsa cu ajutorul unei lucrari protetice. Deseori, solutia ideala este o coronita dentara atasa de implant, care sa ajute la refacerea fizionomiei si la redobandirea increderii in sine a pacientului. 

Ce este implantul dentar? 

Implantul dentar are forma unui surub, fiind confectionat dintr-un metal de inalta calitate (de obicei, din titan), suprafata sa fiind special conceputa pentru a putea fi acceptata si integrata in osul alveolar. Acesta joaca rolul unei radacini artificiale, fiind asezat la nivelul zonei in care dintele natural al pacientului lipseste. 

Peste implant va fi atasat un bont protetic, care are rolul de a sustine viitoarea coronita dentara

Astfel, pacientul are parte de o restaurare rapida si estetica, bucurandu-se de un rezultat estetic si functional la cel mai inalt nivel.

Cand stii ca ai nevoie de un implant dentar?

#LifeDentist-ii sunt foarte preocupati sa aleaga cu mare grija procedurile medicale ce urmeaza a fi realizate. Intocmind planul de tratament alaturi de pacient, specialistii Life Dental Spa merg pe deviza „Tratam OAMENI, nu doar DINTI!”.

Astfel, interventiile chirurgicale ample, invazive, de tipul extractiilor dentare laser sunt realizate doar atunci cand nu se mai poate salva dintele afectat in niciun fel, #LifeDentist-ii avand grija sa recomande realizarea imediata a unui tratament restaurator eficient de tipul implanturilor dentare. Motivele principale pentru care un dinte este extras sunt:

Cate tipuri de implanturi dentare exista? 

Clinicile stomatologice Life Dental Spa din Bucuresti sunt renumite pentru tratamentele stomatologice ultramoderne, realizate cu ajutorul laserului stomatologic si a materialelor de inalta calitate si biocompatibile. Cand vine vorba de implanturi, #LifeDentist-ii recomanda doua tipuri:

 

 

#LifeDentist-ii nostri au foarte mare grija ca pacientii sa aiba parte de un confort sporit in cadrul vizitelor la cabinetul stomatologic din Bucuresti, motiv pentru care procedura de inserare a implanturilor dentare se realizeaza cu ajutorul laserului stomatologic

Laserul dentar este un intrument inovator, minim-invaziv care stimuleaza formarea de os in jurul implanturilor si vindecarea rapida, fiind ideal de utilizat in cadrul procedurilor chirurgicale! 

Alege clinicile stomatologice Life Dental Spa si bucura-te de cele mai bune tratamente protetice cu ajutorul implanturilor dentare laser!